MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Studii de Management 2020/2021 în Statele Unite ale Vallendar în Germania

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Studenții la un program de management pot învăța abilități importante de afaceri precum comunicarea, auto-reflecția, planificarea și team building-ul. Multe programe se concentrează și pe diferențe etice și culturale la locul de muncă. Aceste subiecte îi ajută adesea pe studenți să obțină o poziție entry-level în management după terminarea studiilor.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Vallendar este situat în cartierul de Mayen-Koblenz. Ea are o populație mică, care este deservit de o universitate de renume privat aflat în interiorul granițelor sale, oferind diverse programe în principal în domeniul managementului.

Solicită Informații Masterate în Studii de Management în Statele Unite ale Vallendar în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Studii de Management, Vallendar Filter

Master în Management

WHU – Otto Beisheim School of Management
Masterat
<
Normă întreagă
<
17&nbsp;-&nbsp;21 luni
Engleză
Campus

Explorați un program de primă clasă care integrează excelența academică cu relevanță practică și perspectivă globală.

Citeste mai mult