MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Studii de Management 2020/2021 în Statele Unite ale Karlsruhe în Germania

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Studiile de management îi pregătesc pe studenți pentru o poziție managerială într-o varietate de organizații, inclusiv în guvern. Multe programe le permit studenților să se specializeze într-un domeniu precum finanțe, marketing, economie sau contabilitate.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Karlsruhe este un oras cu veri calde și are un climat oceanic. Acesta este situat în stare de Baden-Württemberg, Germania și este acasa, la mai mult de 200.000 de oameni. Orasul este renumit pentru universitățile sale și a altor instituții fine de învățământ superior. Ei majore în cercetare, știință și tehnologie.

Solicită Informații Masterate în Studii de Management în Statele Unite ale Karlsruhe în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Studii de Management, Karlsruhe Filter

De master în management

Karlshochschule International University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul nostru de Master in Management vă oferă structura (teoria), performanța (practica), transformarea (conducerea) și cercetarea (sinteza) managementului într-un mod int ...

Citeste mai mult