MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Studii de Management 2020 în Statele Unite ale Clermont-Ferrand în Franţa

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Programele de management ajută să îi pregătească pe studenți pentru poziții entry-level învățându-i diferitele principii de management. Acestea includ adesea rezolvarea de probleme, comportament organizatoric și luarea de decizii. Cursurile de management pot să se concentreze și pe predarea abilităților de conducere necesare pentru a deveni manager.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Cu o populatie de mai mult de 100.000 de oameni, Clermont-Ferrand City-Comuna se învecinează cu o zonă industrială majoră în Franța. Orasul este acasa, la d 'Auvergne University și Universitatea Blaise Pascal.

Solicită Informații Masterate în Studii de Management în Statele Unite ale Clermont-Ferrand în Franţa 2020

1 Rezultate din Studii de Management, Clermont-Ferrand Filter

De master în management "program ecole Grand '

Groupe ESC Clermont
Franţa, Clermont-Ferrand
Cursuri Executive
01 Sep 2020
<
La zi
<
2 ani
15 Jul 2020
Engleză
Campus

Master în Programul De Management (100% predate în limba engleză) este de 2 ani, Programul de Master, care este considerat a fi unul dintre cele mai bune programe legate de af ...

Citeste mai mult