MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Studii de Management în Filipine 2020/2021

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Studenții la un program de management pot învăța abilități importante de afaceri precum comunicarea, auto-reflecția, planificarea și team building-ul. Multe programe se concentrează și pe diferențe etice și culturale la locul de muncă. Aceste subiecte îi ajută adesea pe studenți să obțină o poziție entry-level în management după terminarea studiilor.

Filipine, oficial cunoscut sub numele de Republica Filipine, este un stat suveran în sud-estul Asiei, în vestul Oceanului Pacific. Limba engleză este una din limbile oficiale ale Filipine și este un subiect obligatoriu în toate școlile.

Programe de Master Cea Mai Bună în Studii de Management în Filipine 2020/2021

2 Rezultate din Studii de Management, Filipine Filter

Master în Managementul Dezvoltării

Asian Institute of Management
Masterat
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Master în Managementul Dezvoltării (MDM) este un program de 12 luni intensiv, inovatoare și orientate spre practică, care oferă studenților competențele necesare pentru a înțe ...

Citeste mai mult

Master of science în management - program de seară

University of Asia and the Pacific
MSc
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Master of Science în Management este programul pilot de absolvent al Școlii de Management (SMN). Este un curs unic de doi ani absolvent care îi echipează pe elevi cu cunoștinț ...

Citeste mai mult