Filter
Masterate
Brazilia Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi Studii Postuniversitare în Studii de Management în Brazilia 2019

În piața locurilor de muncă de astăzi, după ce a atins o anumită formă de studiu absolvent poate ajuta persoanele să iasă în evidență printre colegii lor. În cazul în care o persoană care a obținut deja o diplomă de licență, de master ar putea fi următorul pas logic pentru a lua.

Ce este un Master în Management în Brazilia? Este un program de studii care se pregătește indivizii să urmeze o carieră în domeniul vast al managementului. Elevii câștiga experiență în diferite aspecte, inclusiv personalul, produs, logistică și managementul capitalului, în funcție de programul ales. Indivizii învață de asemenea despre elementele economice, juridice și etice care afectează practicile de afaceri de azi. În timp ce studia în Brazilia, studenții obține o imagine cât mai euro-concentrat, cu toate acestea ele sunt în continuare instruiți în cadrul politicilor globale.

Cu un accent multi-disciplinare, un Master în Management se poate dovedi a fi foarte benefic. Absolvenți dobândi cunoștințe și proficiencies într-o varietate de sarcini, ceea ce le face lucrătorii versatil.Aceste trăsături, combinate cu pricepere lor de afaceri, le face atractive pentru potențialii angajatori.

Costul de obținere a unui Master în Management în Brazilia poate varia. În funcție de statutul cetățeniei studentului, indiferent dacă școala este privată sau publică, și dacă studiile de student în persoană sau online, sunt doar câțiva factori care contribuie la prețul.

Există diferite opțiuni de carieră, care s-ar putea urmări cu acest grad. Managerii sunt necesare în aproape fiecare industrie. Persoanele cu alte pasiuni se pot concentra preocupările lor de administrare în aceste domenii. Absolvenții pot aștepta să obțină mai mici la posturi de conducere de nivel mediu, în funcție de mărimea companiei. Împreună cu urmărirea de locuri de muncă în sectoarele corporatiste, publice și private, indivizii pot lua în considerare, de asemenea, să intre în afaceri pentru ei înșiși.

Dacă aveți o pasiune pentru conducere și s-ar bucura de viață în Brazilia, acest grad ar putea fi alegerea perfecta pentru tine.Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

4 Results in Studii de Management, Brazilia

Centro Universitário UNA

O Mestrado Profissional em Gestão Social, Educação e Desenvolvimento Un local de formare profesională, care necesită o politică, programe, planuri și proiecte de desenvol ... [+]

Cele Mai Bune Masterate în Studii de Management în Brazilia 2019.

O Mestrado Profissional em Gestão Social, Educação e Desenvolvimento Un local de formare profesională, care necesită o politică, programe, planuri și proiecte de desenvolvimento locale, mediane o aperfeiçoamento de conecimentos, metodologias e recursos de tecnologia social, que reprezententem eficiente soluții, în special de educație și educație socială.

Clique aqui par acessar o edital do curso.

Proposta única pelo pioneirismo, originalidade e constituência. Busca echilibrar erudição critica, interagir formação teórica e pratica. Colocarea se face cu contextualizarea, cu interacțiunea socială și valorificarea concomitentă a produselor, cu un potențial maxim de mediere a activităților de participare a participanților și a cooperării.... [-]

Brazilia Belo Horizonte
The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro

COPPEAD non-gradul Executive programe de educaţie au ca scop formarea şi modernizarea directori brazilian în diverse domenii de afaceri si management. ... [+]

COPPEAD non-gradul Executive programe de educaţie au ca scop formarea şi modernizarea directori brazilian în diverse domenii de afaceri si management.

&nbsp

Cursurile sunt orientate spre manageri de rang înalt în cadrul companiilor private şi de stat, agenţii guvernamentale şi alte tipuri de organizare. În cadrul unui program de un an, clasele sunt programate pe o bază dată pe săptămână-o zi, în scopul de a permite participanţilor să combine studiile lor cu activităţi regulate profesionale.

&nbsp

Programe de Executive Education oferite în prezent de COPPEAD sunt:

&nbsp

- Management General - Economie şi management în industria energetică - Finanţe - Health Care Management - Logistica - Marketing ... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro

COPPEAD ofera 160 de ore de programe de educatie continua care vizează profesionişti cu experienţă care doresc să îşi extindă cunoştinţele şi expertiza într-o practică de ... [+]

COPPEAD ofera 160 de ore de programe de educatie continua care vizează profesionişti cu experienţă care doresc să îşi extindă cunoştinţele şi competenţele acestora în cadrul unei practici de afaceri specifice, cum ar fi:

Service Management Six Sigma Management de proiect Retail Management Logistica Management. [-]
Brazilia Rio de Janeiro
CEMS - The Global Alliance in Management Education

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere ... [+]

CEMS MIM Master în Management Internațional

CEMS este o alianță strategică de scoli de afaceri, companii multinaționale și ONG-uri care oferă împreună CEMS Master in Management International (MIM). Biroul administrativ CEMS este situat în campusul HEC aproape de Paris, cu programul și a relațiilor corporative fiind gestionat de o echipă dedicată în fiecare școală membru. Veți găsi toate universitățile membre CEMS folosind cuvinte cheie "CEMS" în Master in Management Compass motorul de căutare sau făcând clic pe lista de parteneri CEMS de mai jos.

CEMS MIM este o diplomă postuniversitară de pre-experiență deschis pentru studenții multilingve înscris la un master în programul de management într-una din școlile membre CEMS. Elevii studiază la universitatea din țara lor pentru un semestru și apoi petrece un al doilea semestru la un alt școală membru CEMS. Unii elevi pot opta chiar pentru a lua ambele semestre în străinătate, în două școli diferite ("Track tri-național"). Alte componente cheie ale cursului sunt: ​​cursuri de bază în strategie și Cross-Cultural Management al, cursuri de electivă, seminarii de calificare, proiect de afaceri și un stagiu internațional obligatoriu.... [-]

Brazilia São Paulo
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză