MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Studii de Management 2020/2021 în Statele Unite ale Brisbane în Australia

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Studenții înscriși la un program de management pot avea oportunitatea de a obține o înțelegere de bază a conceptelor și tehnicilor de management, ceea ce poate fi de folos pentru să îi poate pregăti pe aceștia pentru o carieră într-o varietate de afaceri.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Queensland este o acasa, la mai multe universități din Australia. Cele mai mari și universitățile de top clasate din lume, cum ar fi Universitatea din Queensland și Universitatea James Cook operează în acest domeniu.

Solicită Informații Masterate în Studii de Management în Statele Unite ale Brisbane în Australia 2020/2021

2 Rezultate din Studii de Management, Brisbane Filter

Master of Project Management (MPPM)

University of Southern Queensland (USQ)
Masterat
Nov 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
18&nbsp;-&nbsp;72 luni
Engleză
Campus
Online

Doriți să oferiți soluții inovatoare folosind abilități avansate în managementul de proiect? Dezvoltat în colaborare cu industria, Institutul australian de management al proie ...

Citeste mai mult

Maestru al managementului global de proiect (avansat)

Torrens University Australia
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus
Online

ROMÂNĂ CRITERII DE ADMITERE A LIMBILOR NU. DE ORE TIMPABLATE PE SĂPTĂMÂNĂ:

Citeste mai mult