Filter
Masterate
Singapore Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Masterat în Studii de inginerie în Singapore 2019

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Ingineria este procesul de proiectare, inventare, construire și întreținere a mașinilor, structurilor, uneltelor și a altor lucruri care fac parte din viața de zi cu zi. Acest lucru se face prin combinarea cunoștințelor de probe empirice, matematicii și conștientizării la nivel mondial.  

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Diplome de Master Cei Mai Buni în Studii de inginerie în Singapore 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de inginerie, Singapore

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Singapore University of Technology and Design

... [+]

Geotehnică Transport

Solicitanții trebuie să posede:

Ca o universitate de cercetare intensivă, sutd va reuni cele mai strălucite minți și idei pentru a căuta soluții la provocările din zilele noastre și de a crea un viitor mai bun.

[-]
Singapore
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză