Program de Masterat în Studii de Inginerie în Polonia

Vezi Programe de Masterat în Studii de Inginerie în Polonia 2018/2019

Studii de Inginerie

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Îmbunătățirile aduse lucrurilor create de om, cum ar fi instrumentele, structurile și mașinile, există în mare parte datorită eforturilor oamenilor în domeniul ingineriei. Acești oameni combină creativitatea cu matematica și cunoștințele globale, rezultând în inovație.  

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Programe de Master de Top în Studii de Inginerie în Polonia 2018/2019

Citește Mai Mult

Tehnologii chimice inovatoare (TIC)

Cracow University of Technology
Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Polonia Kraków

Facultatea de Inginerie Chimică și Tehnologie invită studenții străini să se înscrie în patru semestre de masterat în limba engleză pentru un majore în tehnologii chimice inovatoare (TIC). Programul începe la 01.10.2018 [+]

Durata: 4 semestre Punctele ECTS: 120

Descrierea programului:

Facultatea de Inginerie Chimică și Tehnologie invită studenții străini să se înscrie la patru-semestru masterat în limba engleză pentru un majore în tehnologii chimice inovatoare (TIC) .

Cursurile majore și de specializare legate de cataliza industrială, tehnologia organică și anorganică, producția de produse cosmetice și farmaceutice, biotehnologiile moderne și metodele analitice în tehnologia chimică se vor desfășura în semestrul al doilea al patrulea al studiilor.

[-]