Filter
Masterate
Pakistan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Studii de inginerie în Pakistan 2019

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Ingineria este procesul de proiectare, inventare, construire și întreținere a mașinilor, structurilor, uneltelor și a altor lucruri care fac parte din viața de zi cu zi. Acest lucru se face prin combinarea cunoștințelor de probe empirice, matematicii și conștientizării la nivel mondial.  

Pakistan, oficial Republica Islamică Pakistan, este o țară suverană în Asia de Sud. Cu o populație de peste 180 de milioane de oameni, este a șasea țară cel mai populat din lume.

Studii de Masterat de Top în Studii de inginerie în Pakistan 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de inginerie, Pakistan

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Institute Of Business Management

MS în gradul de management de inginerie (MEM) poate fi fie o diplomă de masterat academice sau profesionale care pun la o parte decalajul dintre domeniul de inginerie, te ... [+]

O MS în inginerie gradul de management (MEM) Poate fi fie o diplomă de masterat academică sau profesională care unește decalajul dintre domeniul ingineriei, al tehnologiei și al domeniului de afaceri prin dotarea studenților cu expertiza tehnică și abilitățile de conducere necesare avansării carierei lor în lumea rapidă a tehnologiei. Decizia de luare a deciziilor, managementul informațiilor, managementul proiectelor, ingineria calității, ingineria designului, simularea, structura instalației, sistemul de producție și managementul costurilor industriale sunt câteva din problemele esențiale care fac parte din cariera lor. Absolvenții MEM pot completa acest decalaj.

... [-]
Pakistan Karachi
Aprilie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză