Filter
Masterate
Maroc Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Master în Studii de inginerie în Maroc 2019

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Îmbunătățirile aduse lucrurilor create de om, cum ar fi instrumentele, structurile și mașinile, există în mare parte datorită eforturilor oamenilor în domeniul ingineriei. Acești oameni combină creativitatea cu matematica și cunoștințele globale, rezultând în inovație.  

Maroc, oficial Regatul Maroc. este cel mai de vest a țărilor din Africa de Nord. Ea are coastelor atlantice și mediteraneene, precum și un interior munte accidentat. Cele mai importante resurse ale economiei marocane sunt agricultura, fosfați, turism și textile.

Studii de Masterat Top în Studii de inginerie în Maroc 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de inginerie, Maroc

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Université Internationale de Rabat (UIR)

Programe de Scoala de Inginerie Aerospatiala a UIR pregăti în profesia de inginer de a răspunde în termeni de aptitudini, la cerere şi de însoţire ... [+]

Master în Inginerie Aerospatiala Programe de Scoala de Inginerie Aerospatiala a UIR pregăti în profesia de inginer de a răspunde în termeni de aptitudini, la cererea şi dezvoltarea de însoţire a Marocului, în sectoarele de înaltă tehnologie şi să anticipeze care se schimbă rapid de tehnologii de transport. Scoala de Inginerie Aerospatiala a IUR oferă cursuri de formare la nivel înalt şi cuprinde domeniile de competenţa extinsă care combină formarea teoretică riguroasă are o cercetare extinsă şi tehnologie aplicată. Acesta se acordă studenţilor şi centrele de predare multidisciplinare cu privire la domeniile de inginerie şi orientate spre avansate de aeronautică şi spaţiu. Scoala de Inginerie Aerospatiala încurajează cercetarea în acest domeniu prin crearea de laboratoare în fruntea tehnologiei susţinută de acorduri de parteneriat cu actori academice şi industriale din sector, cum ar fi Grupul Thales şi Institutul de Tehnologie din Georgia. Obiective de instruire Rabat International University, oferă studenţilor o formare la nivel înalt a recunoscut pe scena internaţională şi cu scopul de a combina programele excelente de la Institutul de Tehnologie din Georgia are una dintre echipele de pedagogice şi de cercetare ale UIR-clasa .... [-]

Maroc Rabat