Program de Masterat în Studii de Inginerie în Elveţia

Vezi Diplome de Master în Studii de Inginerie în Elveţia 2019

Studii de Inginerie

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Ingineria este procesul de proiectare, inventare, construire și întreținere a mașinilor, structurilor, uneltelor și a altor lucruri care fac parte din viața de zi cu zi. Acest lucru se face prin combinarea cunoștințelor de probe empirice, matematicii și conștientizării la nivel mondial.  

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Studii de Inginerie în Elveţia 2019

Citește Mai Mult

Management de proiect de master (inginer civil (-in))

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2019 Elveţia Zürich

Studenții noștri vor fi preparate prin metode și tehnici de prelucrare a proiectelor (mari) și evenimente practice pentru expertiza de aplicare a cerințelor complexe în viața profesională - însoțite de seminarii și proiecte-pilot în lucrul în echipă. [+]

Masterat Project Management (Civil (-in))

Studenții noștri vor fi preparate prin metode și tehnici de prelucrare a proiectelor (mari) și evenimente practice pentru expertiza de aplicare a cerințelor complexe în viața profesională - însoțite de seminarii și proiecte-pilot în lucrul în echipă.

Zilele de prezență la Academia este limitat la joi până sâmbătă. Așa că studenții se face posibilă, în ciuda studiu full-time, pentru a lucra până la 20 de ore pe săptămână.

Cursurile primului și al doilea semestru sunt independente. Prin urmare, acest studiu poate fi pornit în semestrul de iarnă și semestrul de vară.

Semestrul de iarnă competență socială Lucrul in echipa / Training Echipa Pornește proiectul Contracte u. Managementul de gestionare a contractelor / FIDIC de gestionare a revendicărilor Economie pentru PM Matematica de afaceri Organizare Plan de afaceri costurile date programarea Process Management calculul economic Zonele elective infrastructura 1 infrastructura 3 Ingenieurhochbau 1 Ingenieurhochbau 3 proiecte model Infrastructura de model de proiect Modelul proiectului Ingenieurhochbau termenul de vară competență socială U problemă. Decizia Relații cu clienții interculturale tehnici de negociere Contracte u. Managementul modelele PPP Legea privind achizițiile / PPP De management al riscului Economie pentru PM Finante / Contabilitate Relațiile comerciale internaționale Statistici Strategia corporativă / Organizație & Procese Organizare Bazându-se pe o scară internațională marketing strategic costurile date managementul costurilor Zonele elective infrastructura 2 infrastructura 4 Ingenieurhochbau 2 Ingenieurhochbau 4 seminarii infrastructura seminar Seminar-Ingenieurhochbau Teza de master Semestrul teza de master seminar de master Teza de Master cu colocviul grup țintă baubezogener pentru posturi... [-]

Inginerie civilă program de studii de master

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 semestre October 2019 Elveţia Zürich + 1 mai mult

Studii de master Inginerie Civilă de la Universitatea Biberach dezvoltat și completat în licență conținut predominant tehnic prin componente de management, management de proiect și prin aplicarea Bauinformatik, calcul de programe de infrastructură și metode de element finit. Studiul științific al conținutului tehnic special este susținută prin strânsa colaborare cu institutele interdisciplinar Universitatea Biberach. [+]

Diplomă de master în Inginerie Civilă

Studii de master Inginerie Civilă de la Universitatea Biberach dezvoltat și completat în licență conținut predominant tehnic prin componente de management, management de proiect și prin aplicarea Bauinformatik, calcul de programe de infrastructură și metode de element finit. Studiul științific al conținutului tehnic special este susținută prin strânsa colaborare cu institutele interdisciplinar Universitatea Biberach.

Aici, accentul în conformitate cu majors de formare de licență sau absolvent precedent (de ex: inginerie structurala, transport, hidraulice), înclinațiile sau experiență profesională sunt stabilite diferențiate.... [-]