Program de Masterat în Studii de Drept în Suedia

Vezi Diplome de Masterat în Studii de Drept în Suedia 2018/2019

Studii de Drept

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Deoarece oamenii din întreaga lume devin tot mai conectați unii cu alții, efectele legilor și regulamentelor ajung mai departe față de altă dată. Așadar, cei care doresc să intre în acest domeniu juridic își cultivează adesea o bază în studii internaționale.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Programe de Masterat Cel Mai Bun în Studii de Drept în Suedia 2018/2019

Citește Mai Mult

LLM în dreptul fiscal european și internațional

Lund University
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Suedia Lund

Programul de Master în Drept European și Internațional Tax oferă o combinație unică de cursuri de specialitate în ambele impozitării directe și indirecte, cu accent special pe legislația UE, conceput pentru a satisface cerințele pieței pentru cunoștințe de ultimă oră cu privire la aspectele fiscale multi-jurisdicționale [+]

Prezentare generală a programului

Impozitele se află în centrul de multe decizii în afaceri și de guvern. Într-o lume în care comerțul este global, cunoașterea doar normelor interne este inadecvat. Cu Maestrul nostru în european și International Drept fiscal va fi capabil de a ajuta întreprinderile și instituțiile operează într-un context la nivel mondial, cu cadrul juridic al Uniunii Europene în centrul atenției.

Uniunea Europeană este una dintre cele mai mari și mai importante economii ale lumii. Cei interesați în a face afaceri în statele membre ale UE trebuie să cunoască regulile și practicile de legi relevante fiscale. În acest program veți obține o înțelegere mai profundă a sistemului juridic al Uniunii Europene și modul în care legile fiscale ale pieței interne a UE operează într-un context transfrontalier. Mai mult decât atât, veți învăța cum să găsească și să utilizeze UE și materiale juridică internațională.... [-]


Master in Criminology

Malmö University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Suedia Malmö

[+]

Criminologie, Programul de masterat (doi ani), 120 credite - Toamna anului 2018 (Malmö zi-timp 100%) [-]