20 Masterat Programe în Studii de drept administrativ în Statele Unite ale Americii for 2024

Masterat Programe în Studii de drept administrativ în Statele Unite ale Americii for 2024Filter
    • Washington, Statele Unite ale Americii

    Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de Master of Administration și Politice Publice (MPAP) din Statele Unite ale Americii combină programele de diplome MPA și MPP, acreditate la nivel național și cu diplomă de licență la nivel de școală de afaceri publice, într-o singură acreditare fundamentală și foarte comercială.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Masterul în politici și practici internaționale (MIPP) al Școlii Elliott este un grad profesional avansat pentru practicienii de la mijlocul carierei. Combinând o pregătire academică riguroasă cu dezvoltarea unor competențe valoroase de îmbunătățire a carierei, programul pregătește studenții pentru roluri de conducere în politica publică internațională. Programul poate fi finalizat online sau în campus și există oportunități de studiu pe termen scurt în străinătate pentru a îmbunătăți designul practic al aplicațiilor din lumea reală a curriculumului acestui program.

    • Philadelphia, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    În Masterul în Sănătate Publică (MPH) în Politică și Management în Sănătate de la Colegiul de Sănătate Publică din Temple University , veți dezvolta competențe care sunt integrante în evaluarea, dezvoltarea, proiectarea, implementarea, conducerea și gestionarea sănătății publice. programe și inițiative. De asemenea, veți învăța să formulați politici guvernamentale și organizaționale menite să îmbunătățească sănătatea populației și experiența de îngrijire a pacientului și să reducă costul pe cap de locuitor al asistenței medicale.

    • Washington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Analiștii politici de mâine și factorii de schimbare încep de aici. Misiunea Masterului în Politici Publice (MPP) de la Școala de Afaceri Publice din AU este de a pregăti studenții pentru a promova calitatea elaborării politicilor într-o varietate de setari instituționale. Acreditat de Rețeaua Școlilor de Politici Publice, Afaceri și Administrație (NASPAA), programul nostru insuflă un amestec de abilități analitice substanțiale și cunoștințe contextuale.

    • Denver, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de Master în Politici Publice (MPP) al NDSU oferă o formare riguroasă care răspunde nevoilor regionale, naționale și internaționale pentru proiectarea politicilor și evaluarea programului. Formatul hibrid înseamnă că studenții pot participa la cursuri personal sau pot participa de la distanță în timp real. Programul găzduiește atât studenții tradiționali, cât și cei care și-au început deja cariera. Programul de licență constă din 36 de credite și poate fi finalizat în doi ani de studii postuniversitare. Programul nostru de master accelerat permite studenților de licență să-și finalizeze specializarea în științe politice și MPP într-un total de cinci ani. Puteți aplica la programul MPP trimițând materialele necesare prin instrumentul online al Școlii Absolvente.

    • Richardson, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    MPP oferă studenților o educație interdisciplinară absolventă concepută pentru a dezvolta abilități pentru cariere în care o înțelegere solidă a procesului de politici publice și analiza și evaluarea politicilor publice sunt esențiale. Studenții vor fi pregătiți pentru funcții și responsabilități analitice și administrative într-o gamă largă de setări profesionale din sectoarele public, nonprofit și privat, precum și studii avansate pentru cariere în cercetare.

    • Arlington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Acest program este conceput pentru a atrage candidați care au expertiză tehnică, dar doresc să își dezvolte cunoștințele despre dinamica politicilor publice în regiunile metropolitane din secolul XXI. Elevii dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a analiza, pune la îndoială, provoca și contura politica urbană.

    • Carson, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    • Pittsburgh, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    20 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul nostru de diplomă în Politici Publice și Management pentru profesioniști la mijlocul carierei vă oferă o modalitate extrem de flexibilă de a avansa sau de a începe o viață plină de satisfacții în serviciul public prin studiu în persoană sau online. Pentru acceptarea în program, trebuie să aveți minimum cinci ani de experiență profesională dincolo de o poziție de nivel de intrare.

    • Minneapolis, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cu un Master of Science în dreptul brevetelor, studenții cu medii științifice și tehnice valorifică aceste cunoștințe pentru a avansa oportunitățile de carieră în zona în plină expansiune a dreptului brevetelor. Acest program de masterat profesional de un an se adresează studenților care doresc să lucreze în tehnologie de vârf, ajutând inventatorii și corporațiile să aducă inovații pe piață.

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Gradul nostru de administrație publică este unic, deoarece integrăm principiile soluțiilor durabile și echitabile în toate cursurile și le dăm capacitatea studenților să gândească și să acționeze holistic. Fie că discutăm despre schimbările climatice, justiția rasială, asistența medicală sau planificarea urbană, de exemplu, veți învăța cum să aplicați un obiectiv puternic de gândire a sistemelor pentru a înțelege cum să creați un impact adevărat și durabil. Veți apărea cu încredere și competențe pentru a transforma politica, implementarea programului și serviciul public care creează schimbări sociale echitabile.

    • Durham, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Noile oportunități economice din economiile emergente și din întreaga lume au adus provocări complexe de mediu - de la creșterea poluării aerului și a apei la securitatea alimentară la energie și schimbările climatice. Școala Sanford, în colaborare cu Școala de Mediu Nicholas, oferă un program internațional de masterat în politici de mediu (iMEP) la Universitatea Duke Kunshan. Acest program își pregătește absolvenții să facă față acestor provocări presante prin soluții de politici eficiente extrase dintr-o serie de discipline.

    • Orlando, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Master of Public Policy (MPP) este în primul rând un program față în față, bazat pe campus, conceput pentru a pregăti studenții pentru carierele profesionale ca anali de politici, evaluatori de politici și lideri în sectorul public. Studenții vor învăța și vor aplica cadrul de formulare, implementare și evaluare a politicilor publice bazate pe dovezi într-o serie de domenii de politici, inclusiv politici urbane, mediu, transport, dezvoltare economică, imigrare, politică în caz de dezastru, securitate internă și politică internațională / globală. MPP va servi drept platformă pentru pregătirea adecvată a studenților pentru studii doctorale în administrația publică. Studenții își vor îmbunătăți și exersa cunoștințele și abilitățile lor prin dezvoltarea diferitelor competențe de bază, inclusiv politici publice și guvernanță, principii economice și legale, metode și instrumente de cercetare, analiza și evaluarea programelor, managementul organizației și analiza rețelei, conducerea publică și procesul de luare a deciziilor și cursuri specifice dedicate subiectelor unice din cadrul politicii publice.

    • Los Angeles, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Programul de politică publică internațională și management (IPPAM) oferă un master în politica publică internațională și management (MIPM), proiectat pentru studenții internaționali și studenții americani care lucrează în medii internaționale. Acest program executiv se adresează profesioniștilor de la mijlocul carierei cu experiență în guvernare, organizații nonprofit sau întreprinderi angajate în proiectarea, planificarea și gestionarea programelor și serviciilor sociale.