Program de Masterat în Studii Profesionale în Singapore

Vezi Studii de Masterat în Studii Profesionale în Singapore 2018

Studii Profesionale

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Cei care urmăresc studii profesionale adesea că un astfel de program este un excelent mod de a se pregăti pentru o carieră după absolvire. Subiectele acoperite în aceste cursuri de studiu pot include informații specifice industriei, principii profesionale generale, sau aptitudini importante, cum ar fi de conducere.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Studii Postuniversitare Cel Mai Bun în Studii Profesionale în Singapore 2018

Citește Mai Mult

Maestru De ştiinţe Sociale (economie De Cercetare)

National University of Singapore Faculty of Arts & Social Sciences
Campus Cu normă întreagă 1 - 3 anii August 2018 Singapore

Departamentul de Economie are o reputaţie bine stabilită ca fiind unul dintre cele mai mari departamente de conducere şi de Economie din regiunea Asia-Pacific.Zonele de membri ai facultăţilor de cercetare cuprind o gamă largă de domenii economice [+]

Maestru de ştiinţe sociale (economie de cercetare)

&nbsp

&nbsp

Departamentul de Economie are o reputaţie bine stabilită ca fiind unul dintre cele mai mari departamente de conducere şi de Economie din regiunea Asia-Pacific. Zonele de membri ai facultăţilor de cercetare cuprind o gamă largă de domenii economice, cu putere în domeniile de bază ale microeconomie, macroeconomie şi Econometrie, precum şi în anumite domenii, cum ar fi teoria jocurilor şi industriale, organizarea, economie de muncă, educaţie, economie financiară, şi creşterea teorie şi dezvoltare, cu referire specială la Asia. Membrii facultăţii noastre s-au publicat recent în reviste de top. Recunoaşterea contribuţiilor de facultate are, printre altele, luate sub forma de editorships, alegerea ca membru al societăţilor ştiinţifice, invitaţii la conferinţe academice şi firme de consultanţă, cu organizaţiile internaţionale şi guvernele din Singapore şi din alte ţări ASEAN.Din cauza dimensiunii şi diversităţii de facultate şi de gama de oferte de sale curriculare, elevii se pot specializa in aproape orice domeniu de interes în economie. ... [-]