Filter
Masterate
Statele Unite ale Americii New York New York Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Diplome de Masterat în Studii economice De învăţare la distanţă in New York Statele Unite ale Americii 2019

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un domeniu interesant și unic, economia și administrarea implică studiul economiilor mai mari, dar și cel al comportamentului individual în cadrul acelei economii. Cunoștințele avansate de economie, plus instruirea în afaceri, finanțe și politică publică pot oferi multe oportunități profesionale experților pentru a asista organizații din sectorul public și cel privat.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

New York este un oras cu o mare importanță la nivel mondial și are un impact important asupra comerț, finanțe, mass-media, grafica, moda, cercetare, educatie si tehnologie din lume. Există numeroase învățământ superior și institute de cercetare din oraș mai ales medicina si stiinta vietii.

Solicită Informații Masterate în Studii economice De învăţare la distanţă in New York în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii economice, New York, De învăţare la distanţă

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
DeVry University

Învățat din perspectiva practicantului, curriculum-ul nostru în Master de Contabilitate și Management Financiar (MAFM) program de gradul vă poate ajuta să stăpânească abi ... [+]

Învățat din perspectiva practicantului, curriculum noastră în Maestru de Contabilitate și Management Financiar (MAFM) program de grad poate ajuta să stăpânească abilitățile necesare să pătrundă prin lumea contabilitate și finanțe. Maestru de program de contabilitate si management financiar acoperă mai mult de cursuri de management de a oferi o educație care include abilități de contabilitate și financiare, cu cursuri în domeniul contabilității manageriale, analiza financiara, audit extern și operaționale, și impozitare.

Master of program de gradul de contabilitate și management financiar este disponibilă în următoarele locații:

Chicago Buclă (Chicago, IL) New York (Manhattan, NY) * Pomona (Los Angeles, CA) Fremont (San Francisco, CA) Sherman Oaks (Los Angeles, CA) ... [-]
Statele Unite ale Americii Chicago New York Pomona Fremont Los Angeles  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
3 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză