Filter
Masterate
Brazilia Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Vezi Programe de Master în Studii Economice în Brazilia 2019

O diplomă de master implică de lucru, desigur, că este o continuare a ceea ce se predă în cursurile anterioare sau de grade, dar cu mai multă profunzime și concentrare. Cei care au terminat o licență sau un grad echivalent se poate aplica pentru un master.

Ce este un Maestru de Economie și Administrarea în Brazilia? Acest curs dureaza de obicei unul până la doi ani și implică o serie de cerințe, precum și clase elective în fundamentele de administrare a afacerilor și economie, finanțe, organizare industrială și politica publică. Studentul este evaluată prin teste și este de obicei necesară pentru a finaliza teza de master pe un subiect ales, care este aprobat de facultate.

În urma încheierii acestui grad de master, absolvent va avea de obicei o înțelegere bine rotunjite a principiilor de administrare a economiei și de afaceri și vor fi bine versat în teoria economică precum și aspectele practice ale conducerea unei companii.

Costul unui Maestru de Economie și Administrarea variază în funcție de instituție, durata de studiu și de alți factori. Este posibil să se aplice creditelor și altor forme de ajutor financiar, precum se angajeze în studiul de lucru pentru a câștiga experiență și de a ajuta la acoperirea costurilor generate de gradul.

Lista de cariere care sunt deschise pentru absolvenți este lung, deoarece mulți angajatori caută absolvenți care au un fundal în administrarea afacerilor și economie. Cei care se termina gradul de multe ori lucrează pentru companiile mari sau mici, în posturi de conducere, pot fi angajați într-o firmă de consultanță, sau să devină antreprenori. Ele pot lucra în sectorul public pentru organizațiile guvernamentale și grupurile de reflecție. In plus, un număr de absolvenți de a preda economie sau administrarea afacerilor la universități și colegii.

Pentru a aplica pentru un Master de Economie și Administrarea în Brazilia, uita-te prin ofertele de la universități și alte instituții de învățământ superior.Opțiunile de învățare online devin tot mai populare și disponibile pe scară largă. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

3 Results in Studii Economice, Brazilia

Other options within this field of study:
ESPM

Master Professional este direct legată de inovare și cercetare aplicată. Printr-un nivel academic ridicat, aliniat cu baza de cercetare solidă și aplicații tematice pentr ... [+]

PREZENTARE

Master Professional este direct legată de inovare și cercetare aplicată. Printr-un nivel academic ridicat, aliniat cu baza de cercetare solidă și aplicații tematice pentru piața forței de muncă, este posibil să se analizeze situațiile care decurg din viața de zi cu zi într-un domeniu de aplicare mai larg și de a le anticipa.

Printre principalele intrări pentru a efectua acest tip de cartografiere sunt: ​​informații, tehnici și instrumente care provin din domeniile design, comunicare și administrare.

Profilul absolvenților

Managerii și antreprenorii de activități strategice în economia creativă.

Absolvenții de Master Professional va fi, în esență, manageri strategici și antreprenorilor din sectoarele artistice, culturale și creative. Ei vor fi instruiți să lucreze în: echipamente de proiectare și de produse culturale, rețele creative colaborative, procesele de inovare, tehnologie pentru industria de creație, comunicare organizațională, planificarea sectoarelor creative, produse de comunicare și de marketing, experiență de divertisment captivantă și patrimoniul cultural.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
March 2019
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grupo Tiradentes

întărirea rețelelor și echipa de profesori instruiți de către profesioniști cu experiență în management. ... [+]

Difereniale Curs întărirea rețelelor și echipa de profesori instruiți de către profesioniști cu experiență în management. Calendarul claselor timpurii; aplicarea practică a conținutului; laboratoare informatice pentru simulări de clasă; Înlocuirea modulelor inteligente, pentru a asigura studenților noștri terminarea cursului; Material clasa cu livrare anticipată; Cariere Facipe - nucleu de angajare care ajută studenții noștri privind plasarea pe piața forței de muncă; limbi Facipe - lecții de limba engleză cu preț promoțional pentru studenți FACIPE. OBIECTIVE

Management Financiar, Audit și Control va permite participanților să utilizeze conceptele fundamentale și practice ale finanțe și contabilitate, oferind nivelul de cunoștințe necesar în scopul de a exercita activități de control și monitorizare a planurilor companiilor.... [-]

Brazilia Aracaju
March 2019
La zi
360 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Do Vale Do Itajaí

A Universidade do Vale do Itajaí - Univali desempenha um significativo papel no desenvolvimento acadêmico catarinense e nacional por meio de seus cursos de graduação e pó ... [+]

Mestrado Profissional em Administração – Gestão, Internacionalização e Logística

A Universidade do Vale do Itajaí - Univali desempenha um significativo papel no desenvolvimento acadêmico catarinense e nacional por meio de seus cursos de graduação e pós-graduação, fato que a coloca entre as principais universidades do Estado de Santa Catarina. Este papel de destaque, no entanto, exige da universidade um comprometimento com a melhoria da qualificação dos atuais e futuros profissionais.

Consciente de suas responsabilidades frente ao mercado de trabalho em constantes mudanças, a Univali lança o primeiro Programa de Mestrado Profissional na área de Administração com foco em Gestão, Internacionalização e Logística.... [-]

Brazilia Itajaí Balneário Camboriú
March 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză