Program de Masterat în Studii Economice în Brazilia

Vezi Programe de Master în Studii Economice în Brazilia 2018

Studii Economice

O diplomă de master implică de lucru, desigur, că este o continuare a ceea ce se predă în cursurile anterioare sau de grade, dar cu mai multă profunzime și concentrare. Cei care au terminat o licență sau un grad echivalent se poate aplica pentru un master.

Ce este un Maestru de Economie și Administrarea în Brazilia? Acest curs dureaza de obicei unul până la doi ani și implică o serie de cerințe, precum și clase elective în fundamentele de administrare a afacerilor și economie, finanțe, organizare industrială și politica publică. Studentul este evaluată prin teste și este de obicei necesară pentru a finaliza teza de master pe un subiect ales, care este aprobat de facultate.

În urma încheierii acestui grad de master, absolvent va avea de obicei o înțelegere bine rotunjite a principiilor de administrare a economiei și de afaceri și vor fi bine versat în teoria economică precum și aspectele practice ale conducerea unei companii.

Costul unui Maestru de Economie și Administrarea variază în funcție de instituție, durata de studiu și de alți factori. Este posibil să se aplice creditelor și altor forme de ajutor financiar, precum se angajeze în studiul de lucru pentru a câștiga experiență și de a ajuta la acoperirea costurilor generate de gradul.

Lista de cariere care sunt deschise pentru absolvenți este lung, deoarece mulți angajatori caută absolvenți care au un fundal în administrarea afacerilor și economie. Cei care se termina gradul de multe ori lucrează pentru companiile mari sau mici, în posturi de conducere, pot fi angajați într-o firmă de consultanță, sau să devină antreprenori. Ele pot lucra în sectorul public pentru organizațiile guvernamentale și grupurile de reflecție. In plus, un număr de absolvenți de a preda economie sau administrarea afacerilor la universități și colegii.

Pentru a aplica pentru un Master de Economie și Administrarea în Brazilia, uita-te prin ofertele de la universități și alte instituții de învățământ superior.Opțiunile de învățare online devin tot mai populare și disponibile pe scară largă. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă De Master Profesionist în Gestionarea Economiei Creative

ESPM
Campus Cu jumătate de normă 2 anii March 2019 Brazilia Rio de Janeiro

Master Professional este direct legată de inovare și cercetare aplicată. Printr-un nivel academic ridicat, aliniat cu baza de cercetare solidă și aplicații tematice pentru piața forței de muncă, este posibil să se analizeze situațiile care decurg din viața de zi cu zi într-un domeniu de aplicare mai larg și de a le anticipa. [+]

PREZENTARE

Master Professional este direct legată de inovare și cercetare aplicată. Printr-un nivel academic ridicat, aliniat cu baza de cercetare solidă și aplicații tematice pentru piața forței de muncă, este posibil să se analizeze situațiile care decurg din viața de zi cu zi într-un domeniu de aplicare mai larg și de a le anticipa.

Printre principalele intrări pentru a efectua acest tip de cartografiere sunt: ​​informații, tehnici și instrumente care provin din domeniile design, comunicare și administrare.

Profilul absolvenților

Managerii și antreprenorii de activități strategice în economia creativă.

Absolvenții de Master Professional va fi, în esență, manageri strategici și antreprenorilor din sectoarele artistice, culturale și creative. Ei vor fi instruiți să lucreze în: echipamente de proiectare și de produse culturale, rețele creative colaborative, procesele de inovare, tehnologie pentru industria de creație, comunicare organizațională, planificarea sectoarelor creative, produse de comunicare și de marketing, experiență de divertisment captivantă și patrimoniul cultural.... [-]


Mestrado Profissional Em Administração – Gestão, Internacionalização E Logística

Universidade Do Vale Do Itajaí
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii March 2019 Brazilia Itajaí Balneário Camboriú + 2 mai mult

A Universidade do Vale do Itajaí - Univali desempenha um significativo papel no desenvolvimento acadêmico catarinense e nacional por meio de seus cursos de graduação e pós-graduação, fato que a coloca entre as principais universidades do Estado de Santa Catarina. Este papel de destaque, no entanto, exige da universidade um comprometimento com a melhoria da qualificação dos atuais e futuros profissionais... [+]

Mestrado Profissional em Administração – Gestão, Internacionalização e Logística

A Universidade do Vale do Itajaí - Univali desempenha um significativo papel no desenvolvimento acadêmico catarinense e nacional por meio de seus cursos de graduação e pós-graduação, fato que a coloca entre as principais universidades do Estado de Santa Catarina. Este papel de destaque, no entanto, exige da universidade um comprometimento com a melhoria da qualificação dos atuais e futuros profissionais.

Consciente de suas responsabilidades frente ao mercado de trabalho em constantes mudanças, a Univali lança o primeiro Programa de Mestrado Profissional na área de Administração com foco em Gestão, Internacionalização e Logística.... [-]


De Master în Management De Contabilitate, Fiscale și De Muncă

Grupo IOE
Online Cu jumătate de normă September 2018 Brazilia São Paulo

Master în contabilitate, fiscale și de management al Muncii este proiectat pentru participanții să dobândească cunoștințe, aptitudini și abilități care să le permită să ducă o contabilitate eficientă, fiscale și de gestionare a forței de muncă a companiei dumneavoastră. Ele vor fi achiziționate de expertiză în domeniul financiar-contabil, corporativ, costurile, impozitarea și gestionarea forței de muncă. [+]

Master în contabilitate, fiscale și de management al Muncii este proiectat pentru participanții să dobândească cunoștințe, aptitudini și abilități care să le permită să ducă o contabilitate eficientă, fiscale și de gestionare a forței de muncă a companiei dumneavoastră. Ele vor fi achiziționate de expertiză în domeniul financiar-contabil, corporativ, costurile, impozitarea și gestionarea forței de muncă.

Scopuri

Abilitatea de a efectua și de a înțelege întregul proces contabil al unei companii.

Abilitatea de a pregăti contabilitatea reală pentru ao transfera la evaluările fiscale.

Efectuarea unei analize economice și financiare a companiei.... [-]


De Master în Contabilitate și Gestiune Fiscală

Grupo IOE
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă September 2018 Brazilia São Paulo

Programul este conceput pentru participantul să dobândească experiență în domeniul financiar-contabil, corporativ, costuri și de impozitare, astfel încât pentru preluarea gestiunii contabile și fiscale eficiente de afaceri și alte abilități de afaceri. [+]

Programul este conceput pentru participantul să dobândească experiență în domeniul financiar-contabil, corporativ, costuri și de impozitare, astfel încât pentru preluarea gestiunii contabile și fiscale eficiente de afaceri și alte abilități de afaceri.

Elevii vor dobândi:

aptitudini pentru

Abilitatea de a efectua și de a înțelege întregul proces contabil al unei companii. Abilitatea de a pregăti contabilitatea reală pentru ao transfera la evaluările fiscale Efectuarea unei analize economice și financiare a companiei Un studiu complet al profitabilității companiei prin contabilitatea costurilor și analiza bilanțului. capacitatea de analiză și de sinteză pentru a rezolva probleme complexe. Capacitate pentru dezvoltarea juridic și fiscal într-un context larg. ... [-]

Master în Logistică și Managementul Lanțului De Aprovizionare

Grupo IOE
Online şi campus combinate Cu normă întreagă September 2018 Brazilia São Paulo

Scopul acestui curs este de a dobândi cunoștințele necesare, pe baza analizei organizaționale din punct de vedere al abilităților de management. [+]

Scopul acestui curs este de a dobândi cunoștințele necesare, pe baza analizei organizaționale din punct de vedere al abilităților de management.

Tren lucrătorilor de a dobândi necesare pentru executarea de lucrări în noile cadre culturale ale actualelor abilități transversale ale sistemului de producție.

Puteți efectua anchete și cerere tutorial acestui program de formare prin completarea formularului de mai multe informatii.

[-]

Master în Managementul Economic și Financiar

Grupo IOE
Online Cu jumătate de normă September 2018 Brazilia São Paulo

Programul de Master în Management economico-financiară este proiectat pentru participanții să dobândească cunoștințele, aptitudinile și abilitățile care să le permită să gestioneze în mod eficient managementul financiar al companiei, acesta inclusiv de contabilitate, abilitati de management, management strategic și corporate finance. [+]

Programul de Master în Management economico-financiară este proiectat pentru participanții să dobândească cunoștințele, aptitudinile și abilitățile care să le permită să gestioneze în mod eficient managementul financiar al companiei, acesta inclusiv de contabilitate, abilitati de management, management strategic și corporate finance.

Scopuri

competențe profesionale

Diagnosticheze situația financiară a companiilor prin intermediul indicatorilor financiari cheie care permit sintetizează informațiile contabile reflectate în situațiile financiare.

Se calculează cerințele de capital de lucru pe care o companie are nevoie prin calcularea ciclului de numerar.... [-]


Master în Management Financiar, Audit și Controllership

Grupo Tiradentes
Campus Cu normă întreagă 360 ore March 2019 Brazilia Aracaju

întărirea rețelelor și echipa de profesori instruiți de către profesioniști cu experiență în management. [+]

Difereniale Curs întărirea rețelelor și echipa de profesori instruiți de către profesioniști cu experiență în management. Calendarul claselor timpurii; aplicarea practică a conținutului; laboratoare informatice pentru simulări de clasă; Înlocuirea modulelor inteligente, pentru a asigura studenților noștri terminarea cursului; Material clasa cu livrare anticipată; Cariere Facipe - nucleu de angajare care ajută studenții noștri privind plasarea pe piața forței de muncă; limbi Facipe - lecții de limba engleză cu preț promoțional pentru studenți FACIPE. OBIECTIVE

Management Financiar, Audit și Control va permite participanților să utilizeze conceptele fundamentale și practice ale finanțe și contabilitate, oferind nivelul de cunoștințe necesar în scopul de a exercita activități de control și monitorizare a planurilor companiilor.... [-]