MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Studii științifice în Spania 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un student care intră în domeniul studiilor științifice poate să urmeze multe cariere diferite. Această disciplină investighează diferite aspecte ale științei și relația ei cu societatea. Opțiunile de angajare includ cercetător, colegi de bioetică, avocat pentru mediu sau lucrător medical.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Programe de Masterat de Top în Studii științifice în Spania 2020

1 Rezultate din Studii științifice, Spania Filter

Master în științe, tehnologii și managementul mediului

Universidade da Coruña
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Spaniolă
Campus

Structura studiului Credite obligatorii Practică Legislație. Strategii de analiză strategică și de management și mediu

Citeste mai mult