Masterat în Sport în America de Sud

Vezi Programe de Master în Sport în America de Sud 2018/2019

Sport

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un Masterat în Sport este conceput pentru cei care doresc să studieze exercițiile fizice și științele sportive. Acesta este preocupat de exercițiu fizic, sănătate și sport. El acoperă o varietate de subiecte care variază de la nutriție și metabolism la fiziologia cardiovasculară și respiratorie.

America de Sud Se învecinează la vest de Oceanul Pacific și la nord și la est de Oceanul Atlantic, America de Nord și minciuna Marea Caraibelor la nord-vest. Acesta include douăsprezece state suverane Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay și Venezuela - și două zone de non-suverane - Guyana Franceză, un teritoriu de peste mări al Franței, și Insulele Falkland , un teritoriu britanic de peste mări. În afară de aceasta, Trinidad și Tobago și theABC insulele din Țările de Jos, poate fi, de asemenea, considerate ca făcând parte din America de Sud.

Vezi Programe de Masterat în Sport în America de Sud 2018/2019

Citește Mai Mult

Master în eSports Management

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 an October 2018 Spania Valencia Barcelona Madrid Columbia Bogotá Peru Lima Ecuador Quito + 7 mai mult

Industria jocurilor video este poziționată de la an la an, fiind una dintre principalele și cele mai prolifice, prin venit, creștere și oportunități. În acest ecosistem a fost generată o industrie paralelă, eSporturile. Acestea adaptează jocurile video la concurența profesională. [+]

Există opțiuni de burse și ajutoare

Industria jocurilor video este poziționată de la an la an, fiind una dintre principalele și cele mai prolifice, prin venit, creștere și oportunități. În acest ecosistem a fost generată o industrie paralelă, eSporturile. Acestea adaptează jocurile video la concurența profesională.

Definiția programului

Masteratul este un program inovator al cărui scop principal este de a spori pregătirea și cunoașterea studenților săi cu care se confruntă una dintre industriile cu o proiecție mai mare. Programul dorește: să antreneze profesioniști și companii din sector și studenți și profesioniști din alte domenii.

Ce face acest maestru unic?Conținut unic la nivel local și național, deoarece este un maestru de pionierat.Modul online: clase live și disponibile pe platformă pentru student.Problemă multidisciplinară: marketing, publicitate, afaceri, juridice etc.Mănăstire formată de specialiști din industria eSports, precum și subiectul pe care îl predau.Valencia este un oraș foarte important în sectorul eSports, iar VIU are multe sinergii.Poziționarea într-un sector în curs de dezvoltare, inovatoare, care are nevoie de profesioniști și cu o componentă tehnologică puternică.oportunităţi de carieră... [-]

Administrarea afacerilor și sport - Facultatea de afaceri

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Cu normă întreagă March 2019 Peru Lima

Suntem prima universitate din țară, cu o cariera de management sportiv, acest lucru înseamnă o recunoaștere valoroasă și o mare oportunitate. Înainte de inițiativa, diverse instituții și companii au fost identificate cu UPC pentru a profesionaliza industria de sport. [+]

Suntem prima universitate din țară, cu o cariera de management sportiv, acest lucru înseamnă o recunoaștere valoroasă și o mare oportunitate.

Înainte de inițiativa, diverse instituții și companii au fost identificate cu UPC pentru a profesionaliza industria de sport.

Vă invităm să revizuiască cariere diferite oferite de Facultatea de Business de la link-ul următor: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-negocios/

[-]