481 Masterat Programe în Barcelona, Spania for 2024

Masterat Programe în Barcelona, Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Trăim într-o lume globalizată în care companiile opteaza tot mai mult de centralizare în operațiunile lor. În acest mediu, logistică, operațiuni, achiziții, achiziții publice și distribuție a produselor sau serviciilor lor deveni un pilon esențial de diferențiere și servicii pentru clienți. Mai mult decât atât, Barcelona este configurat ca unul dintre principalele orașe din Europa logistică, atât locația și facilitățile sale și operatorii de infrastructură și, prin urmare, de numărul de companii din acest sector.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în FinTech și Business Analytics este un program integrat de FinTech și afaceri care distilează cele mai esențiale aspecte ale tehnologiei și aplicațiilor de analiză de afaceri într-un program de afaceri cuprinzător de master.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    9 Luni

    În campus

    Engleză, Spaniolă

    Cel mai ambițios program de patiserie al nostru. Începe-ți cariera de patiser profesionist cu Diploma noastră de maestru în patiser, învățând totul, de la elementele de bază până la cel mai înalt nivel de specializare. O experiență de 360 de grade în lumea producției profesionale de patiserie și ciocolată.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Proiectați, construiți și gestionați produse digitale scalabile. Master in Managementul Produsului Digital este cel mai avansat master pentru următoarea generație de lideri de produse digitale. Odată cu finalizarea Masterului în Managementul Produsului Digital, veți dobândi abilitățile tehnologice și de afaceri de care majoritatea companiilor digitale și startup-urilor au nevoie pentru a dezvolta și gestiona soluții tehnologice creative.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Lansați următoarea etapă a carierei dvs. cu programul nostru de management multi-campus, foarte personalizabil. Orientat pe plan internațional și extrem de aplicat, programul nostru a fost clasat printre cei mai buni masterat în management din Master Financial Times în Management Ranking 2020. Indiferent de experiența dvs. academică, Masterul TBS în management este cursul ideal pentru a vă pregăti pentru următoarea etapă a Carieră.

    • Online Spain

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul în Brandul de lux și Managementul Afacerilor oferă studenților o viziune strategică asupra oportunităților disponibile în industrie, oferind abilități avansate în principalele funcții ale unei companii de lux: comunicare și marketing, branding, retail, finanțe și contabilitate.

    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania
    • + 1 more

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Spaniolă

    Contextul educațional actual necesită profesioniști care să poată sprijini elevii cu nevoi speciale (Tulburare din spectrul autist, abilități înalte, dizabilitate intelectuală, deficite senzoriale sau motorii, dificultăți de alfabetizare etc.) căutând integrarea lor maximă. Masterul în Educație Specială este conceput pentru ca dvs. să dobândiți abilitățile de detectare timpurie a dificultăților de învățare și să definiți, să evaluați și să dezvoltați strategii și tehnici de intervenție. La fel, te pregătește astfel încât să poți îndruma echipele didactice ale unui centru educațional pentru a răspunde nevoilor elevilor lor. Prin diferite itinerarii de formare, ISEP vă oferă o privire de ansamblu exhaustivă asupra principalelor dificultăți și tulburări de învățare, analizând cauzele acestora în profunzime cu scopul de a aborda îngrijirea psihopedagogică a copiilor cu dificultăți.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    9 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul în Revenue Management and Hospitality este un program postuniversitar care combină managementul veniturilor cu sectorul ospitalității. Acest master se concentrează pe optimizarea veniturilor și profitabilității companiilor din sectorul hotelier prin aplicarea tehnicilor și instrumentelor de Revenue Management. În plus, oferă o înțelegere cuprinzătoare a conceptelor și strategiilor de management al ospitalității și a relației dintre managementul veniturilor și succesul în afaceri în industria ospitalității.

    • Geneva, Elveţia
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Part time

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    International Finance explorează teorii și practici care pot fi diferența dintre succes și eșec. Veți dobândi cunoștințe și abilități practice pentru a prospera în lumea finanțelor.

    • Barcelona, Spania
    • Online

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul în managementul operațiunilor și logistică vă învață să analizați performanța operațiunilor unei organizații în ceea ce privește producția, distribuția și logistica internațională. Vă oferă instrumentele și tehnicile necesare pentru a deveni manageri eficienți.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Cu Masterul în nutriție și sănătate veți deveni un profesionist din domeniul sănătății specializat în alimentație și nutriție, contribuind la îmbunătățirea nutrițională și la promovarea obiceiurilor de viață sănătoase ale grupurilor și / sau pacienților cu care lucrați, îmbunătățind astfel bunăstarea lor fizică și emoțional. În societatea actuală, există o cerere mare de profesioniști care pot răspunde îngrijorării în creștere a sănătății și a lipsei de informații în domeniul alimentar și nutrițional, datorită importanței demonstrate a dietei în dezvoltarea anumitor boli din ciclul vieții. ca și în calitatea vieții oamenilor în general. De-a lungul programului de formare, vă veți antrena și vă veți dezvolta în nutriția umană și în diferitele sale aplicații, învățând să proiectați și să executați un plan nutrițional adecvat bazat pe profilul grupului către care este direcționat. La fel, veți fi instruit în ultimele tendințe în domeniul alimentar, obținând astfel un profil profesional actualizat și inovator.

    • Online
    • Barcelona, Spania

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Obiectivul general al Masterului în transformare digitală și inovare de la Inesdi este de a oferi o viziune completă a întregului proces de digitalizare al unei companii și a pașilor necesari pentru realizarea acestuia.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masterul nostru online în marketing digital vă oferă cunoștințele și experiența practică necesare pentru a deveni un marketer digital complet, totul din confortul propriei case. Prin programul nostru cuprinzător, veți învăța cum să utilizați o gamă largă de instrumente și strategii care sunt vitale pentru campaniile de marketing digital de succes.

    • Barcelona, Spania
    • Bangkok, Thailanda

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Metodologia de predare Harbour.Space combină în mod unic un background academic puternic în studii de afaceri, finanțe, contabilitate, marketing și strategie cu o cunoaștere digitală aprofundată și specifică în video online, mobil, viral, social media și marketing bazat pe date.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Master online în marketing și management comercial. Masterul Online în Marketing și Management Comercial vă va ajuta să dezvoltați competențele cheie de Marketing și Management Comercial și vă va oferi instrumentele necesare pentru a îmbunătăți competitivitatea companiei din zona de Marketing și Vânzări.