MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 6 Programe de Masterat de Top în Slovacia 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Slovacia sau Republica Slovacă (Slovacia: Slovensko sau Slovenská republika, ambele nume sunt recunoscute oficial), este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Slovacia este un stat membru al Uniunii Europene, deci, dacă sunteți un cetățean al unui alt stat membru, se poate locui si a lucra legal în Slovacia, fără restricții. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Master în Slovacia 2020

rezultate găsite Filter

Master în Economie și Management Internațional de Afaceri

Pan-European University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Slovacia Bratislava

Absolvenții programului de masterat în domeniul Afacerilor Internaționale sunt pregătiți să fie capabili să îndeplinească toate funcțiile executive, de conducere în domeniu.

Master în Relații Internaționale și Diplomație

Pan-European University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Slovacia Bratislava

Accentul se pune pe cunoașterea și înțelegerea profundă a diferitelor aspecte ale relațiilor internaționale - în special aspectele politice, economice, juridice, culturale etc. și abilitățile de comunicare, inclusiv comunicarea în cadrul echipelor internaționale.

Maestru în psihologie

Pavol Jozef Safarik University Faculty of Arts
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Slovacia Košice

Programul de Masterat Psihologie pregătește absolvenți pentru practică în trei domenii de bază: psihologie clinică, consiliere și psihologie școlară, și psihologia muncii și a organizațiilor. În timpul studiului, absolvenții vor dobândi cunoștințe teoretice și competențe practice pentru diagnosticare, intervenție, prevenire și cercetare în domeniile de mai sus. Studiul permite specializarea prin selectarea disciplinelor obligatorii și asigură educația psihologică universală care permite obținerea de succes în diferite domenii în diferite poziții de muncă.

Maestru al relațiilor internaționale: Europa în perspectiva Vișegrad

Matej Bel University
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Slovacia Banská Bystrica

Peste 4 semestre, studentul va dobândi o înțelegere și profunzimea cunoștințelor în Relații Internaționale, deoarece studiază la o combinație de diferite universități.

Maestru de Finanțe, Bănci, și de investiții

Matej Bel University
Campus La zi 2 găsește juris doctor Septembrie 2020 Slovacia Banská Bystrica

Absolvenții din acest program pot efectua o gamă largă de locuri de muncă într-o serie de industrii diferite și alte sectoare ale ambelor economiilor naționale și internaționale.

Maestru de marketing și management de afaceri

Matej Bel University
Campus La zi 2 găsește juris doctor Septembrie 2020 Slovacia Banská Bystrica

Programul "Marketing Managementul Business" își propune să dezvolte competențele elevilor în metodele de analiză exacte, abilități de a identifica factorii care determină dezvoltarea unei afaceri și a mediului său, pentru a identifica o oportunitate de piață, pentru a estima amenințările și consecințele potențiale pentru afaceri , pentru a gestiona oferta, astfel încât să profite de ocazia.