MASTERSTUDIES

Compară 4 Studii de Masterat în Siguranța aviației

O diplomă de master este un obiectiv pe termen lung pe care mulți studenți îl împing spre. Această calificare poate permite unui student să fie considerat expert în domeniul său de studiu. Urmând diploma de licență, poate fi sfârșitul educației unui student sau poate duce la un program de doctorat.

Ce este un maestru în domeniul siguranței aviației? Un Master în siguranța aviației este de obicei menit să ajute formarea managerilor SMS pentru a conduce schimbările administrative în industria lor. Pe măsură ce tehnologia avansează în cercurile de aviație, companiile tind să aibă nevoie de lucrători calificați să lucreze cu protocolul și sistemele lor de siguranță. Elevii în general învață cum să monitorizeze și să îmbunătățească siguranța aviației. Acest grad de obicei va dura doi ani pentru a finaliza după patru ani ca un student.

În plus față de o carieră solidă, elevii învață adesea competențe în management, comunicare interpersonală și conducere. Fără aceste abilități, locurile de muncă de rang înalt ar putea fi dificil de realizat.

Costul unui MA în siguranța aviației poate varia în funcție de școală și locație. Fiecare țară are propriile standarde privind prețurile, precum și instituțiile în sine. Este important să faceți cercetările înainte de timp.

O diplomă de master în domeniul siguranței aviației poate deschide ușa pentru multe opțiuni de carieră diferite. Cu abilitățile învățate, elevii s-ar putea găsi un director de siguranță, un manager de investigații în domeniul siguranței sau un manager de performanță în domeniul siguranței. Pentru a ocupa aceste locuri de muncă, o persoană ar trebui să se ocupe de dezvoltarea, îmbunătățirea și chiar implementarea protocolului de siguranță pentru industria aviatică. El sau ea ar fi calificat pentru a ajuta compania lor să respecte toate cerințele și standardele de siguranță.

Clasele pot fi luate online sau personal la o universitate. Există, de asemenea, multe școli care oferă cursuri online. Acestea sunt adesea cele mai potrivite pentru studenții care ar putea să nu poată ajunge în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Siguranța aviației Filter

Maestru avansat în sistemul de management al siguranței în aviația - ms sms-o

ENAC
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Sistemul de ENAC avansata de Master de management al siguranței în aviația este conceput pentru managerii actuali sau viitori SMS responsabile de dezvoltarea, implementarea, s ...

Citeste mai mult

MSc în investigarea siguranței și a accidentelor

Cranfield University
MSc
Ian 2021
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Campus

Suntem un centru de excelență în domeniul investigării accidentelor de peste 40 de ani. Proiectat special pentru anchetatorii de accidente și cei care lucrează în domenii cone ...

Citeste mai mult

Ms în știință siguranță

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Master of Science în programul de gradul de siguranță Science (MS-SS) este proiectat pentru a oferi studenților cu un curs practic de studiu în domeniul siguranței aviației pr ...

Citeste mai mult

MSc în siguranța și factorii umani în aviație

Cranfield University
MSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest curs a fost conceput pentru a oferi industriei absolvenți echipați care pot face o îmbunătățire reală și durabilă a performanței și a siguranței prin aplicarea de compet ...

Citeste mai mult