Programe de Masterat în Securitate IT

Compară 18 Diplome de Master în Securitate IT

Securitate IT

O diplomă de master este acordată studenților care finalizează un program aprofundat de studii postuniversitare, care durează de obicei unul până la trei ani și prezintă un nivel ridicat de cercetare și experiență practică. Urmărirea unei diplome de master poate ajuta studenții să își îmbunătățească cunoștințele despre o specializare aleasă și să devină calificați pentru noi oportunități de angajare.

Ce este un Maestru în Securitatea IT? Cursurile pentru acest program se concentrează asupra sistemelor informatice, a rețelelor, a protocoalelor de securitate, a criminalității și a analizei riscurilor. Elevii în general dobândesc o mai bună înțelegere a protocoalelor de securitate și a protecțiilor care sunt utilizate pe scară largă astăzi prin învățarea despre criptografie, standarde de criptare și biometrie. Multe programe de grad se desfășoară, de asemenea, în aspectele juridice ale securității cibernetice, inclusiv reglementările și conformitatea. În general, scopul final al acestui program este de a preda absolvenții să evalueze și să atenueze riscurile de securitate cibernetică.

Un Master în Securitate IT poate ajuta profesioniștii în domeniul securității informațiilor să țină actul cu amenințările moderne de securitate și mijloacele de abordare a acestor amenințări. Absolvenții se pot bucura, de asemenea, de acces la oportunități extinse de angajare, deoarece criminalitatea cibernetică reprezintă o sursă de îngrijorare crescândă pentru majoritatea organizațiilor moderne.

Cheltuielile asociate cu câștigarea acestui grad, care pot include costurile de școlarizare și de trai, depind de instituție, de aria geografică și de lungimea programului. Ca urmare, este recomandabil ca studenții să contacteze direct orice instituție pe care intenționează să o participe și să solicite unui reprezentant o estimare a costurilor.

Persoanele care dețin un Master în Securitate IT pot să-și desfășoare activitatea cu agenții guvernamentale, companii private și chiar organizații non-profit. Acești profesioniști pot lucra în calitate de manageri pentru securitatea informațiilor, anchetatori în domeniul criminalității informatice sau consilieri în domeniul securității rețelelor. Absolvenții pot urmări, de asemenea, angajarea în domeniul securității cibernetice sau a consultanților în analiza riscurilor. Profesioniștii care preferă cariere academice pot deveni cercetători sau pot urma grade mai avansate în domenii conexe.

Asemenea multor diplome de masterat, un master în securitate IT poate fi acum câștigat în întregime on-line. Studenții potențiali care sunt interesați să-și reducă cheltuielile, să studieze din locația alegerii lor sau să lucreze în timp ce își câștigă diplomele pot beneficia de compararea programelor de studii online disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Master în Studii de Securitate și Analiză a Informațiilor

American University In the Emirates
Campus 2 anii January 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Master în Studii de Securitate și Analiza Informațiilor este un program interdisciplinar, dar specializat, care se adresează practicilor, asupra teoriei. Analizează și abordează provocările și oportunitățile actuale și emergente de securitate și inteligență. [+]

Despre

Master în Studii de Securitate și Analiza Informațiilor este un program interdisciplinar, dar specializat, care se adresează practicilor, asupra teoriei. Analizează și abordează provocările și oportunitățile actuale și emergente de securitate și inteligență.

Programul pregătește studenții, pentru o orientare profesională în specializarea Intelligence și chiar mai mult în cadrul analizei informațiilor.

Standardele curriculare ale programului sunt încadrate în conformitate cu Cadrul de Calificare al Emiratelor de nivel 9 și standardele internaționale acreditate CAA, precum și Asociația Internațională pentru Educație Inteligentă IAFIE. Programul a fost acreditat de Ministerul Educației (EAU).... [-]


MSS în știința securității

ESAIP Graduate School of Engineering
Campus Cu normă întreagă 2 anii April 2019 Franţa Angers

Alăturați-vă următoarei generații de e-business [+]

Faceți diferența pe piață

Nu este nevoie să vorbești limba franceză pentru a participa la programele noastre (învățat în întregime în limba engleză), însă vei învăța cultura franceză și franceză înainte de a te absolvi. E saip are un parteneriat unic cu centrul de limbă franceză CIDEF, calitatea aprobată de statul francez.

Mai mult, veți avea o experiență semnificativă în companiile franceze și veți dezvolta abilități unice de management francez!

În plus, veți putea să interacționați cu mai mult de 247 de milioane de vorbitori de limbă franceză în 80 de țări situate pe cele 5 continente.

MSS International esaip este predat exclusiv în limba engleză. Elevilor nu li se cere să demonstreze competența franceză la începutul programului.... [-]


Master în tehnologia informației - Securitatea informațiilor

University of Tehran, Kish International Campus
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2019 Iran Tehran

Maestru de Tehnologia Informației - Programul de Securitate a Informațiilor la campusul Kish al Universității din Teheran este un program profesional absolvent care pregătește studenții să lucreze în industria de securitate IT cu mare nevoie. [+]

Introducere

Maestru de Tehnologia Informației - Programul de Securitate a Informațiilor la campusul Kish al Universității din Teheran este un program profesional absolvent care pregătește studenții să lucreze în industria de securitate IT cu mare nevoie.

Pentru a atinge obiectivele programului și pentru a spori experiența de învățare a elevilor, campusul Kish oferă un laborator de securitate a informațiilor pentru a spori curriculum-ul programului. Această facilitate de laborator găzduiește o serie de setări de rețea și constă dintr-o varietate de rețele într-un cadru sigur.

Curriculum-ul oferă de asemenea studenților posibilitatea de a aplica concepte de curs de bază pentru un proiect substanțial la locul de muncă. Acest plan de studiu introduce studenții la cunoștințele fundamentale ale domeniului securității IT în continuă schimbare.... [-]


Master în securitatea informațiilor

IMF Business School Portugal
Online Cu jumătate de normă 720 ore Înscriere Deschisă Portugalia Portugal Online

Master in securitatea informatiei are drept scop de a instrui profesioniști de cunoștințe pentru a dezvolta politici și planuri de securitate a informațiilor, în conformitate cu strategia corporativă, legislația și un echilibru adecvat între risc de investiții. Pentru a pregăti studenții cu cunoștințele legale și de conformitate necesare și să cunoască și să aplice măsuri tehnice de audit mai adecvate fiecărei situații. [+]

Societatea evoluează mai rapid decât apariția unor noi riscuri și amenințări cu privire la informațiile de astăzi atât de esențiale pentru organizațiile. Din acest motiv, există o cerere în creștere și de neoprit pentru personal calificat în domeniul securității informațiilor, care cunoaște în detaliu aspectele cele mai strategice în acest domeniu.

Master in securitatea informatiei are drept scop de a instrui profesioniști de cunoștințe pentru a dezvolta politici și planuri de securitate a informațiilor, în conformitate cu strategia corporativă, legislația și un echilibru adecvat între risc de investiții. Pentru a pregăti studenții cu cunoștințele legale și de conformitate necesare și să cunoască și să aplice măsuri tehnice de audit mai adecvate fiecărei situații.... [-]


Master în software-ul matematic al securității informației

Belarusian State University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii August 2019 Belarus Minsk

În conformitate cu Republica Belarus educaționale cetățeni sistemul juridic al Federației Ruse, Republica Kazahstan, Republica Kârgâzstan, Republica Tadjikistan și Republica Uzbekistan au dreptul de a obține gradul de Master în BSU în următoarele condiții: [+]

PROCEDURA DE APLICA PENTRU PROGRAMUL DE GRADUL MASTER CU PRIVIRE LA TERMENII "cetățeni străini"

În conformitate cu Republica Belarus educaționale cetățeni sistemul juridic al Federației Ruse, Republica Kazahstan, Republica Kârgâzstan, Republica Tadjikistan și Republica Uzbekistan au dreptul de a obține gradul de Master în BSU în următoarele condiții:

studiind gratuit sau cu taxă de școlarizare ca și cetățenii din Belarus fac; privind condițiile prevăzute pentru cetățenii străini care locuiesc temporar sau cu reședința în Republica Belarus (denumite în continuare - "cetățeni străini") - în baza rezultatelor evaluării finale după obținerea de program educațional pentru persoanele care merg să se aplice pentru învățământul superior și un interviu de stabilire a nivelului lor din limba rusă în sumă suficientă pentru a studia pentru gradul de master. ... [-]

Master în Securitatea Calculatoarelor (UPC-VIU)

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 an October 2019 Spania Valencia

Prezența tehnologică în creștere în mediul nostru este un fapt incontestabil. Având în vedere acest lucru, este necesar să se păstreze toate siguranța calculatoarelor. Infrastructurile pentru protecția împotriva incidentelor de securitate nu au valoare singură și au nevoie de profesioniști care știu cum să le gestioneze în cel mai eficient mod. [+]

Există opțiuni de burse și ajutoare

Prezența tehnologică în creștere în mediul nostru este un fapt incontestabil. Având în vedere acest lucru, este necesar să se păstreze toate siguranța calculatoarelor. Infrastructurile pentru protecția împotriva incidentelor de securitate nu au valoare singură și au nevoie de profesioniști care știu cum să le gestioneze în cel mai eficient mod.

Definiția programului

Obiectivul acestui master este de a instrui profesioniștii în domeniul securității informatice capabili să controleze metodologiile și tehnicile necesare pentru a gestiona, planifica, proiecta și implementa procedurile necesare pentru a optimiza securitatea diferitelor bunuri, luând în considerare ultimele amenințări apărute recent.... [-]


MSS în E-Business

ESAIP Graduate School of Engineering
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Angers

Nu este nevoie să vorbești limba franceză pentru a participa la programele noastre (învățat în întregime în limba engleză), însă vei învăța cultura franceză și franceză înainte de a te absolvi. [+]

Nu este nevoie să vorbești limba franceză pentru a participa la programele noastre (învățat în întregime în limba engleză), însă vei învăța cultura franceză și franceză înainte de a te absolvi.

PE SCURT:

Un program de 2 ani

Programul de scădere din programul de primăvară din luna septembrie din luna martie

Module cheie

Software-ul

4 pachete de certificare (1 alegere)

Manager de proiect (ITIL, CMMI) Rețeaua de experți în domeniul securității informatice (CEH, ECSA)

EFECTUAREA DIFERENȚEI PE PIAȚĂ

Nu este nevoie să vorbești limba franceză pentru a participa la programele noastre (învățat în întregime în limba engleză), însă vei învăța cultura franceză și franceză înainte de a te absolvi. ESAIP are un parteneriat unic cu centrul de limbă franceză CIDEF, calitatea aprobată de statul francez.... [-]


Maestru de securitate informații și date operative

Edith Cowan University
Campus Cu normă întreagă 3 semestre January 2019 Australia Perth

Un curs profesional proiectat pentru a satisface cererea de profesioniști de Informații și Securitate în aplicare guvernare, drept, și industrie [+]

Maestru de securitate de Informații și Securitate

&nbsp

Un curs profesional proiectat pentru a satisface cererea de profesionisti de securitate și de informații în guvern, de aplicare a legii, și industrie.

&nbsp

&nbsp

Cariere legate de

&nbsp

Consultant de securitate calculator, Security Consultant Informații

&nbsp

&nbsp

Studii suplimentare

&nbsp

Studenții interesați în progresul mai departe în această zonă pot alege să studieze Doctor of Philosophy.

&nbsp

&nbsp

Cursuri de

&nbsp

Doctor of Philosophy

&nbsp... [-]


master în domeniul tehnologiei de securitate a informaţiilor

Gjøvik University College (GUC)
Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Norvegia Oslo Gjøvik + 1 mai mult

Un Master of Science in securitatea informatiei vă va oferi cu fundalul şi cunoştinţe teoretice, precum şi cu abilităţile şi atitudinile necesare pentru a reuşi în acest domeniu eminamente provocatoare încă plină de satisfacţii. [+]

Informaţii de securitate Tehnologia informaţiei pătrunde în toate aspectele legate de societate şi a devenit critică pentru industrie, guvern, şi a bunăstării individuale. Asigurarea acestor servicii vitale şi a structurilor şi disponibilitatea de informaţii de încredere ori de câte ori şi oriunde este necesar a devenit atât un spaţiu de cercetare intensivă şi, de asemenea, de înmugurire activitate comercială.

Conţinutul de studiu Un Master of Science in securitatea informatiei vă va oferi cu fundalul şi cunoştinţe teoretice, precum şi cu abilităţile şi atitudinile necesare pentru a reuşi în acest domeniu eminamente provocatoare încă plină de satisfacţii. ... [-]


Master în Securitatea Informațiilor

UNIR
Online Cu jumătate de normă 1 an October 2019 Spania Logroño

Master în Online Cybersecurity de UNIR este primul postuniversitar oficial cu 100% de predare on-line, care are scopul de a vă instrui în principalele tehnici de protecție împotriva atacurilor și amenințărilor în sistemele de operare, rețele, aplicații software, sisteme web și baze de date. [+]

Specializarea în Securitatea Calculatoarelor cu Master în Online Cybersecurity a UNIR

Master în Online Cybersecurity de UNIR este primul postuniversitar oficial cu 100% de predare on-line, care are scopul de a vă instrui în principalele tehnici de protecție împotriva atacurilor și amenințărilor în sistemele de operare, rețele, aplicații software, sisteme web și baze de date .

Acest Master Online în Computer Security are 12 ediții în care peste 1200 de studenți au fost deja instruiți ca specialiști în Cybersecurity.

Cu ajutorul unei facultăți de specialitate care vă va îndruma în utilizarea celor mai multe instrumente avangardiste din sectorul Securității IT, veți dobândi cunoștințele necesare pentru a deveni un profesionist capabil să facă față creșterii numărului de atacuri cibernetice care afectează organizații.... [-]


Master în Securitatea Calculatoarelor

UNIR - Mexico
Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Singurul Maestru oficial de la Cybersecurity International, care vă va permite să vă îmbinați viața profesională și personală în numai 18 luni. [+]

Singura diplomă de Master în Internațional Cybersecurity, care vă va permite să vă îmbinați viața profesională și personală în numai 18 luni

Master în securitatea calculatoarelor UNIR Mexic este specializată în cele mai recente tehnici de protecție împotriva vulnerabilităților din sistemele de operare, software-ul, bazele de date, sistemele web și toate riscurile inerente utilizării TIC, precum și posibilele sale impacturi în cadrul organizației .

Necesitatea de a pregăti mai bine acest tip de experți deschide posibilități de dezvoltare profesională, atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.

Cu diploma de 100% pentru Cyber-Siguranță Online în UNIR Mexic, veți obține, printre alte competențe:... [-]


Post Master în securitate în sisteme informatice și comunicații

EURECOM
Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2019 Franţa Biot

Scopul post Master este de a oferi abilități avansate și o experiență de ultimă oră într-o gamă largă de aplicații Digital Security. Rezistența programului se bazează pe o abordare multi-fațetă care abordează domeniile cheie ale aplicațiilor de securitate: Securitatea software-ului, Sistemele integrate, Cloud computing, Datele, IoT, Rețelele și comunicațiile. [+]

Scopul post Master este de a oferi abilități avansate și o experiență de ultimă oră într-o gamă largă de aplicații Digital Security. Rezistența programului se bazează pe o abordare multi-fațetă care abordează domeniile cheie ale aplicațiilor de securitate: Securitatea software-ului, Sistemele integrate, Cloud computing, Datele, IoT, Rețelele și comunicațiile.

Context

Odată cu dezvoltarea rapidă a sistemelor informatice și de comunicații în viața privată și profesională, astăzi au venit fraude și răuvoințe în diferite forme. Atacurile variază în mod obișnuit de la simplul comportament la computer până la criminalitatea informatică și amenințările la adresa infrastructurii critice. În ultimele decenii, mijloacele tehnice de combatere a acestor atacuri au cunoscut o creștere extraordinară și nașterea unor domenii cu totul noi:... [-]


Master of Science în securitatea digitală

EURECOM
Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2019 Franţa Biot

Master în securitate digitală este proiectat pentru cei care doresc să devină experți în domeniul în creștere al securității digitale într-o gamă largă de aplicații (securitate sistemică și software, securitate integrată, criminalistică, biometrie etc.) [+]

Descriere

Master în securitate digitală este proiectat pentru cei care doresc să devină experți în domeniul în creștere al securității digitale într-o gamă largă de aplicații (securitate sistemică și software, securitate integrată, criminalistică, biometrie etc.)

ObiectiveOferiți un fundal solid în proiectarea și gestionarea securității în domenii majore de comunicare și informatică.Instruirea profesională în domeniul securității va fi oferită ca o completare a unui program avansat de rețele de calculatoare, servicii mobile și imagistică.Obțineți abilitățile pentru a aborda problemele de securitate întâlnite în rețele, aplicații software distribuite și procesarea imaginilor.Stagiul de 6 luni plătit oferă o experiență profesională de vârf și un avantaj competitiv viitor.Cerințe de admitere... [-]

Programul de master în securitatea informațiilor

Stockholm University, Department of Computer and System Sciences (DSV)
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Stockholm

Absolvenții din acest program sunt gata să lucreze în zona de securitate a informațiilor și domenii conexe, în ambele organizații din sectorul public și privat ca manageri, consilieri, specialiști și furnizarea de know-how profesional și expert. [+]

Securitatea informațiilor este în primul rând preocupat de protejarea activelor informaționale. Astăzi, cele mai multe informații se află în - și este comunicată prin intermediul sistemelor informatice. Prin urmare, aceste sisteme trebuie să fie protejate de diverse amenințări și atacuri. Scopul de securitate a informațiilor este de a proteja cu privire la informațiile confidențialității, integrității și disponibilității. Desigur, totul depinde de nevoile mediului de afaceri și cerințele legale. Zona de securitate a informațiilor este atât de interesantă și înșelăciune, deoarece implică, de asemenea, protecția infrastructurii esențiale și critice cibernetice, încearcă să prevină sau de a rezolva o gamă largă de infracțiuni informatice și a altor activități ilicite, precum și protecția drepturilor omului, a libertății și a democrației . Unul dintre numeroasele obiective este de a elabora noi metode și strategii de pregătire informatică și de apărare.... [-]


Masterat în securitatea calculatoarelor

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Campus Cu normă întreagă September 2019 Tunisia Tunis

Master în Information Systems Security permite profesioniștilor IT după licența de a se specializa în securitatea calculatorului: instruirea se bazează pe aspectul fizic al securității virtuale și a datelor: expert certificate absolvent SSI după antrenament . [+]

Master în Information Systems Security permite profesioniștilor IT după licența de a se specializa în securitatea calculatorului: instruirea se bazează pe aspectul fizic al securității virtuale și a datelor: expert certificate absolvent SSI după antrenament .

De formare în domeniul securității sistemelor informatice (master SSI) se întinde pe parcursul a trei semestre academice și 1 semestru într-un centru de companie sau de cercetare. Studentul dobândește formarea de bază și aplicată cu activități practice și pregătirea pentru certificări și proiecte.

expert atestat

Studentul este certificat de către Agenția Națională pentru Securitate calculator ca un expert. În timpul formării sale, el va efectua lucrări practice și vizite la ANSI. Alte preparate specifice pentru a asigura certificări sunt predate în formă de proiect.... [-]