Programe de Masterat în Secretariat

Compară Studii Postuniversitare în Secretariat

Secretariat

Câștigul salarial o diplomă de master poate ajuta de multe ori un student consolida scrisorile de acreditare și pentru a crește potențialul lor de câștig. Acest nivel de grad comunica angajament și expertiză în domeniul ales.

Ce este un Maestru în Secretariat? Un Master în Secretariat este un program de afaceri avansat conceput special pentru secretari profesionale și asistenți. Programul pregătește profesioniști cu privire la abilități avansate legate de comunicare, susținând imaginea companiei, și servind ca o legătură eficientă între departamentele interne și între companie și clienții săi. Cursurile includ utilizarea de programe de calculator software, vorbit în public, pregătirea de prezentare și de gestionare a datelor și de raportare avansate. De asemenea, instruirea implică managementul timpului și de organizare tactici.

Orice afacere sau administrare secretar poate beneficia de un Master în Secretariat.Programul îmbogățește profesionalismul dumneavoastră și vă permite să se specializeze într-o zonă de focalizare ales să impulsioneze cariera ta. De asemenea, vă ajută să dezvolte practici de lucru mai eficiente și să se extindă skillset dumneavoastră.

Costul acestui program depinde de universitate, longevitatea programului și locația instituției. Contactați departamentul de admitere pentru universitatea de interes pentru elementele specifice în ceea ce privește taxele de școlarizare și.

Absolvenții programului de studii acest master stați în general, în domeniul sprijinului administrației, dar posibilitatea de a avansa este mult mai mare. Mulți absolvenți muta în sus în cercuri executive în cazul în care posturi de asistent sunt deținute în vedere de prestigiu. Dacă asistența executivă nu este în interesul dumneavoastră, gradul poate ajuta cu siguranță să teren o poziție de secretariat și de a vă oferi pârghie pentru a negocia salarii mai mari. Gradul de dvs. avansat poate stimula, de asemenea, încrederea dumneavoastră și mai bine să vă pregătiți pentru provocările inerente în administrarea afacerilor.

În cazul în care sunteți înclinat la învățarea pe distanțe lungi sau doresc să urmeze cursuri în timp ce lucrează cu normă întreagă, programe online oferă flexibilitate, fără a compromite calitatea acreditărilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Maestru în Secretariatul Conducerii Superioare

Grupo IOE
Online Cu jumătate de normă September 2018 Spania Barcelona Madrid Murcia Valencia Columbia Bogota Mexic Ciudad de Mexico Peru Lima Brazilia São Paulo + 10 mai mult

Master în Secretariatul Senior Management este proiectat pentru participanții să dobândească cunoștințe, aptitudini și abilități care să le permită să-și asume funcții de suport managerial. [+]

sarcini Ls directorul adjunct Ele sunt din ce în ce mai largi și mai multă responsabilitate o dată: organizarea agendei de management, gestionarea întâlniri, călătorii, comunicații de ... Master în Secretariat Senior Management Acesta este conceput pentru participanții să dobândească cunoștințe, aptitudini și abilități care să le permită să-și asume funcții de suport managerial. Printre conținutul său, inclusiv Curs de formare SENIOR SECRETARIATUL DE MANAGEMENT de Universitatea din Alcalá, Care dă 20 credite ECTS.

OBIECTIVE:

cumpărare abilități esențiale care contribuie la succesul companiei dumneavoastră și managementul, Cum ar fi:

Comportamentul și Impecabil panaș sociale și corporative sunt calități foarte importante pentru un asistent executiv: ajuta la formarea unei imagini pozitive a companiei dvs.. Cu atât de multe responsabilități, acesta este esențial să fie în măsură să rămână organizate și să știe cum să gestioneze timpul și la locul de muncă. Stăpânirea de software de procesare de text, prezentări, baze de date de gestionare și de foi de calcul este esențială, cum ar fi limbile. Dobândi financiare și cunoștințe juridice pot fi importante în luarea deciziilor inteligente: să anticipeze problemele să recunoască și să îmbrățișeze le imediat pentru rezoluție este un avantaj competitiv clar. ... [-]