76 Masterat Programe în România for 2024

Masterat Programe în România for 2024Filter
    • Suceava, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Planificarea Noilor Produse Turistice și Managementul Destinațiilor este primul și, până acum, singurul program de master din România în turism, orientat spre inovare și managementul destinațiilor turistice. Noul program de studii de master predat în limba engleză a fost înființat ca răspuns la deficitul de pregătire academică și profesională din România în managementul destinațiilor turistice, precum și pentru a satisface nevoia de a oferi abilități și competențe turistice la nivel mondial.

    • La Rochelle, Franţa
    • Athens, Grecia
    • + 4 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program comun de master în biotehnologie marine este un program multidisciplinar integrat oferit în cadrul uneia dintre primele universități europene transnaționale. Programul oferă studentului o educație academică de înaltă calitate, construind competențe profesionale în domeniul biotehnologiei marine (numită și biotehnologie albastră) și contribuind la abordarea provocărilor sale globale.

    • Timișoara, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat Inteligență artificială și calcul distribuit, cu predare în limba engleză, își propune să ofere competențe în proiectarea de sisteme inteligente cu aplicații în diverse domenii științifice și tehnice și în utilizarea celor mai recente tehnologii de calcul de înaltă performanță și calcul distribuit. Este un program de doi ani, organizat în trei semestre dedicate predării și un al patrulea semestru axat pe activități de cercetare și pregătirea tezei de masterat. Studenții au posibilitatea de a utiliza infrastructura Laboratorului de calcul de înaltă performanță și de a participa la proiecte de cercetare internaționale și la proiecte industriale desfășurate în colaborare cu companii IT.

    • Bucharest, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program de doi ani urmărește să pregătească viitori profesioniști în domeniul afacerilor publice pentru o mai mare adaptabilitate la mediile de lucru multiculturale și din ce în ce mai numerice, contribuind în același timp la avansarea eforturilor de dezvoltare durabilă și responsabilitate socială la nivel local, național și global.

    • Oradea, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Prin designul său, care îi conferă adevărate valențe aplicative și caracter interdisciplinar, programul de studiu oferă, în cadrul sistemului de învățământ superior organizat în prezent, posibilitatea de a pregăti specialiști, care sunt capabili să se integreze optim pe piața internă și internațională a muncii. Subiectele teoretice și practice prin care studenții le oferă o cantitate semnificativă de cunoștințe acumulate nu numai în domeniul managementului și planificării turismului, ci și în alte domenii conexe și complementare: sisteme de informații geografice, cartografie, dezvoltare regională și locală etc.

    • Budapest, Ungaria
    • Trento, Italia
    • + 4 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    La EIT Digital , vedem securitatea cibernetică drept una dintre pietrele de temelie ale creării unei societăți digitale sigure și incluzive. Omniprezența tehnologiei digitale a făcut ca securitatea cibernetică să devină chiar un ingredient esențial în apărarea valorilor noastre democratice.

    • Bucharest, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Franceză

    După primul ciclu de studii (licență), masteratul „Eficiența energetică a instalațiilor tehnice de construcție”, EEITB adaugă competențelor inginerilor, cunoștințe aprofundate în principalele domenii de cercetare dezvoltate în cadrul Facultății noastre: energia clădirii, confortul. în medii interioare, comportamentul sistemelor tehnice ale clădirii (ventilație, încălzire, refrigerare, aer condiționat, instalații electrice, iluminat, instalații sanitare, management automat, acustică, sisteme de poluare și filtrare a aerului, surse regenerabile de energie).

    • Pitești, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Misiunea programului de studiu este de a instrui specialiști cu abilități în domeniul managementului strategic și al dezvoltării afacerilor, capabili să conducă, să gestioneze și să dezvolte organizații / companii funcționale din punct de vedere economic pe o piață globală, într-o economie a cunoașterii și într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. .

    • Târgoviște, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Română

    Misiunea programului internațional de master – Ingineria Sistemelor Electrice Integrate în Vehicule este aceea de a promova educația și cercetarea științifică conform solicitărilor de integrare în societatea cunoașterii, privind consolidarea și dezvoltarea Spațiului European de Educație și a Spațiului European de Cercetare Științifică de către promovarea marilor valori la nivelul tuturor activitatilor si proceselor in desfasurare.

    • Iași, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Un program modern de studii interdisciplinare oferit la Facultatea de Inginerie Civilă din 2005, primul program de masterat în limba engleză în domeniul Ingineriei Civile din România. Programul este destinat să ajute studenții să obțină experiență în proiectarea structurilor de construcții civile, să dezvolte abilități în managementul proiectelor de construcții, analiza elementelor finite și multe altele.

    • Galați, România

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză, Română

    Misiunea acestui program este didactică (furnizoare de educaţie) şi de cercetare ştiinţifică, implicând, pe de o parte, transmiterea cunoştinţelor de specialitate în domeniul ştiinţelor penale, iar pe de alta, antrenarea acestora înactivitatea de cercetare.

    • Bună Ziua, România

    În campus

    Română

    Programul de masterat de teologie protestantă pastorală aplicată oferă o pregătire de doi ani (120 de credite) pentru cei care vor să devină preoți în bisericile reformate, luterane și unitariene. Programul de masterat are un dublu scop. Pe de o parte, oferă oportunitate studenților de a acumula cunoștințele teologice aprofundate și competențe practice specifice slujbei pastorale.

    • Petroșani, România

    În campus

    Română

    Programul de masterat se adresează absolvenţilor licenţiaţi în domeniul Ingineriei civile, dar şi celor licenţiaţi în alte domenii tehnice. Misiunea principală a programului de master este aceea de a conferi studenţilor competenţele cognitive şi comportamentale necesare pentru a deveni buni specialişti în domeniul proiectării construcţiilor subterane cu diferite destinaţii (miniere, hidrotehnice, tuneluri, metrouri, pasaje subterane), realizate în diferite condiţii geotehnice.

    • Bucharest, România

    În campus

    Română

    Misiunea programului de studii universitare de master "Management financiar-contabil" consta in instruirea masteranzilor in domeniul analizei informatiilor financiar-contabile si luarii deciziilor financiare, pentru a le oferi acestora o pregatire practica temeinica, pe baza unui suport teoretic curricular puternic ancorat in problematica actuala a domeniului.

    • Brașov, România

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat se încadrează la domeniul fundamental Științe inginerești, domeniul de studii universitare de masterat Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale, ramura de știință Inginerie electrică, electronică și telecomunicații. Limba de predare este limba engleză.