close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Masterat în Retail management în Franţa 2020/2021

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului. Un program de management de vânzare cu amănuntul este un excelent mod de a se pregăti pentru o carieră în cadrul industriei de r… Citeste mai mult

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un program de management de vânzare cu amănuntul este un excelent mod de a se pregăti pentru o carieră în cadrul industriei de retail. Acest tip de program poate învăța despre principiile de management și leadership, precum și despre subiecte specifice industriei, cum ar fi vânzări și inventar.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Studii Postuniversitare Cei Mai Buni în Retail management în Franţa 2020/2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
IGR-IAE Rennes
Rennes , Franţa

Master 2 Marketing - Francizare, vânzare cu amănuntul

Master 2 Marketing - Francizare, vânzare cu amănuntul -
Masterat
Normă întreagă
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici