Diplomă de Masterat în Resurse umane Part time în Germania

Vezi Programe de Masterat în Resurse umane Cu jumătate de normă în Germania 2018

Resurse umane

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

În astăzi 's economiei, mulți oameni sunt în căutarea pentru a începe o carieră în resurse umane. Domeniul resurselor umane este în creștere rapidă și oferă oportunități de a face un salariu bun. Venitul mediu de persoane care lucrează în industria de resurse umane este semnificativ peste cele din alte domenii. Expertii se asteapta ca perspectivele de locuri de muncă pentru persoanele cu grad de resurse umane să fie bine în viitor.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Resurse umane Part time în Germania 2018

Citește Mai Mult

Executive Master De Conducere în Managementul Resurselor Umane

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management
Campus Cu jumătate de normă October 2018 Germania Ingolstadt

Cu "Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane" curs ocupaţionale (hrm.master) începe la Ingolstadt API School of Management Catolice ... [+]

Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane

Cu locul de muncă cursul "Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane" (hrm. MasterCard lanseaza), la Ingolstadt API Scoala de Management Universitatea Catolica Eichstätt-Ingolstadt, un program de master, care se adresează în primul rând managerilor, precum şi talentul restante tineri în resurse umane care aduc cunoştinţele lor până la data şi profesionalizarea muncii lor pentru a continua. Relevanţă practică şi calitatea curriculum-ului asigură cadre universitare şi practicieni din restante în ţările vorbitoare de limbă germană.

&nbsp

Hrm.master prezinta talentul HR HR profesionişti şi noi modalităţi de profesionalism în MRU pe pentru a prelua crizei economice, în special în perioadele de responsabilităţi în creştere în mangement personal poate simultan şi să participe activ la punerea în aplicare a strategiei corporative. Accentul a curriculum-ului, prin urmare, rolul managementului resurselor umane ca un partener strategic în conducerea societăţii şi contribuţiile a funcţiei de resurse umane pentru succesul afacerii. ... [-]