MASTERSTUDIES

Compară 2 Programe de Master în Resurse Umane executive

Munca oferită de angajați este critică pentru succesul afacerilor. Agențiile guvernamentale sunt, de asemenea, în competiție pentru a atrage și păstra cel mai bun personal calificat, care este motivul pentru care organizațiile au nevoie de abilități avansate de cele cu un Master în Studii Executive Managementul Resurselor Umane.

 

Ce este un Masterat în Managementul Resurselor Umane Executive? Este un grad absolvent postare care se dezvolta în continuare abilitățile profesioniștilor de resurse umane. Aceste programe se uite la problemele organizatorice firmele se confruntă și pregătesc studenții cu strategiile pentru a depăși provocările. Elevii acopera subiecte legate de dreptul muncii, contracte și pachete de beneficii care acestea se familiariza cu instrumentele software și structurile organizaționale utilizate în mod obișnuit de către marile companii. Alte subiecte de studiu pot include sindicalizare, instruirea personalului și tendințele internaționale în domeniul muncii. Specializarea este adesea posibil, iar unele dintre aceste programe se concentrează în mod special pe problemele cu care se confruntă industria de muncă unic.

 

Ca multe studii postuniversitare, aceste programe spori de comunicare și de conducere capacitățile elevilor. Absolvenții au dobândit competențe necesare pentru a motiva angajații și rezolva conflictele. De asemenea, ei învață să identifice solicitanții de locuri de muncă calificate pentru a umple noi posturi. La niveluri avansate, acești absolvenți sunt capabili de a crea campanii de angajare și sfătui directori de nivel de top de posibile strategii pentru satisfacerea nevoilor de personal organizației lor.

 

Costul unui Master în Studii Executive Managementul Resurselor Umane variază în funcție de instituție. Elevii sunt încurajați să contacteze școlile care sunt interesați în pentru informații specifice despre taxe și școlarizare.

După terminarea unul dintre aceste programe, absolvenții pot fi calificate să-și asume la nivel de management role în departamentele de resurse umane ale unei organizații la scară largă.Competențele acestor profesioniști sunt aplicabile în domenii și sectoare ale economiei diferite. Unii se pot specializa în necesitățile de personal pentru industrii sau regiuni specifice. Firme internaționale angaja, de asemenea, experți în resurse umane de nivel superior de a gestiona problemele cu care se confruntă lucrătorii migranți.

 

Este important să se înceapă în considerare toate opțiunile disponibile pentru formarea continuă, cât mai curând posibil. Programele executive sunt deseori concepute special pentru profesioniștii care lucrează și de a oferi mai multe curs online de ajutor. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Resurse Umane executive Filter

Master în managementul resurselor umane - Față în față

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Masterat
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Spaniolă
Campus

Master în Managementul Resurselor Umane, în plus față de pregătirea dvs. ca lider și specialist în managementul capitalului uman și instruirea dumneavoastră de a oferi soluții ...

Citeste mai mult

Executive Master în Administrarea Personalului și Managementul Resurselor Umane

Sida Group Management Academy
Masterat
<
Normă întreagă
Italiană
Campus

Executive Master în Administrarea și Managementul Personalului este un curs de instruire operațional și eficient, conceput cu intenția de a dobândi, prin experiența directă a ...

Citeste mai mult