MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Resurse Umane executive 2020/2021 în Statele Unite ale Madrid în Spania

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

MS Executiv în Programul de Managementul Resurselor Umane este bogat cu ilustrații, prezentări ale practicilor de pionierat și de intrare inovatoare. Acesta combină metode practice de rezolvare și analizarea problemelor, precum și abordările teoretice în crearea de noi strategii de resurse umane.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Masterate în Resurse Umane executive în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020/2021

1 Rezultate din Resurse Umane executive, Madrid Filter

Master în managementul resurselor umane - Față în față

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Masterat
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Spaniolă
Campus

Master în Managementul Resurselor Umane, în plus față de pregătirea dvs. ca lider și specialist în managementul capitalului uman și instruirea dumneavoastră de a oferi soluții ...

Citeste mai mult