MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Resurse Umane executive în Europa 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

MS Executiv în Programul de Managementul Resurselor Umane este bogat cu ilustrații, prezentări ale practicilor de pionierat și de intrare inovatoare. Acesta combină metode practice de rezolvare și analizarea problemelor, precum și abordările teoretice în crearea de noi strategii de resurse umane.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Masterat în Resurse Umane executive în Europa 2020

2 Rezultate din Resurse Umane executive, Europa Filter

Master în managementul resurselor umane - Față în față

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Masterat
Iun 2020
<
Frecvență redusă
<
12 luni
30 Iun 2020
Spaniolă
Campus

Master în Managementul Resurselor Umane, în plus față de pregătirea dvs. ca lider și specialist în managementul capitalului uman și instruirea dumneavoastră de a oferi soluții ...

Citeste mai mult

Executive Master în Administrarea Personalului și Managementul Resurselor Umane

Sida Group Management Academy
Masterat
<
Normă întreagă
Italiană
Campus

Executive Master în Administrarea și Managementul Personalului este un curs de instruire operațional și eficient, conceput cu intenția de a dobândi, prin experiența directă a ...

Citeste mai mult