Programe de Masterat în Republica Dominicană

Vezi toate cele 3 Programe de Masterat de Top în Republica Dominicană 2018

Masterat

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Studiu de învățământ superior din Republica Dominicană este o opțiune relativ accesibile într-una dintre țările trhee cadrul universităților importante, și anume: Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo și Universidad Central del Este.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Republica Dominicană 2018

Citește Mai Mult

Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Cu normă întreagă 20 luni January 2019 Republica Dominicană Santiago Santo Domingo + 1 mai mult

[+]

De aceea Master în Administrarea Afacerilor, diplomă dublă cu Universitatea Creighton din Statele Unite

[-]

Programe De Asigurare MBA

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Republica Dominicană Santiago Santo Domingo + 1 mai mult

În ultimii ani, sectorul asigurărilor Dominicană a suferit modificări semnificative și de creștere admirabilă. Acest lucru a implicat participarea unor mari companii, brokeri de asigurare internaționale și de reglare care urmăresc în serviciul nostru de oferta de țară de clasă mondială. [+]

Presentación

În ultimii ani, sectorul asigurărilor Dominicană a suferit modificări semnificative și de creștere admirabilă. Acest lucru a implicat participarea unor mari companii, brokeri de asigurare internaționale și de reglare care urmăresc în serviciul nostru de oferta de țară de clasă mondială. De aceea, este necesară o formare academică specializată a resurselor umane în domeniul asigurărilor; profesioniști cu abilități care să le permită să facă față în mod eficient provocărilor sectorului.

În scopul de a pregăti experți în zonă, Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra a proiectat Programul de Asigurare MBA. Scopul este de a instrui resursele umane necesare pentru analiza, proiectarea, implementarea și proprietății eficiente de gestionare a programelor și asigurarea personală, pentru sectorul financiar, corporate și de uz casnic; specialiști capabili de adresare și de a rezolva o abordare multidisciplinară a problemelor implicate în proiectarea și gestionarea programelor de asigurare.... [-]


MA în Managementul Financiar Ridicat (grad Dublu)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Cu normă întreagă 20 luni January 2019 Republica Dominicană Santiago Santo Domingo + 1 mai mult

Programul de Master în Management financiar superior se adresează profesioniștilor din domeniul financiar din,, sectorul de servicii comerciale industriale și financiare de brokeraj firme titluri. [+]

grad dublă cu Université Montesquieu Bordeaux IV (studii proprii) ​

Presentación

Programul Masterat în management financiar ridicat Se adresează profesioniștilor din domeniul financiar din,, sectorul de servicii comerciale industriale și financiare de brokeraj firme titluri.

Expertiza include aprofundarea înțelegerii proceselor de înregistrare, rapoarte de producție și să compare sistemele contabile diferite.

În plus, managementul strategic, fuziuni si achizitii sunt de asemenea subiecte incluse în curriculum, de asemenea, elementele regúlatenos ale tranzacțiilor financiare și fiscale de origine au fost luate în considerare în cadrul programului.... [-]