206 Masterat Programe în Republica Cehă for 2024

Masterat Programe în Republica Cehă for 2024Filter
    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Absolvenții sunt echipați cu o cunoaștere a teologiei creștine în dimensiunile sale istorice, sistematice și practice. Ei sunt capabili să lucreze cu texte biblice în limbile originale și sunt competenți în hermeneutica textelor creștine, cu un accent deosebit pe tradiția Reformei și în dialog cu alte tradiții creștine, cu filosofia și cu științele sociale. Ei sunt familiarizați cu fenomenologia religiei, cu religiile tradiționale mondiale și cu noile mișcări religioase.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de master cu normă întreagă în management internațional/CEMS oferă studenților săi oportunitatea de a face parte dintr-o rețea globală de profesioniști, de a petrece un semestru în străinătate la universitatea parteneră CEMS aleasă, de a interacționa cu 70 de parteneri corporativi încă în timpul studiilor, precum și de a câștiga valori valoroase. experiență de lucru prin stagiul internațional. Ceea ce face acest program unic este combinarea sa cu programul CEMS MIM care este finalizat în primul an de studii.

    • Olomouc, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul programului Studii de dezvoltare și perspectivă este de a pregăti profesioniști orientați spre perspectivă pentru carierele din mediul și politica și practicile de dezvoltare. Durata programului este de 2 ani. Studenților li se va acorda titlul de „Magister”, prescurtat ca „Mons.” ceea ce este echivalent cu Master of Science (M.Sc.). Acest program are 3 specializări - Previzualizare, Studii internaționale de dezvoltare și politică de dezvoltare globală (masterat comun, cu Universitatea din Clermont Auvergne, Universitatea din Pavia).

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul acestui program de master este de a oferi studenților cunoștințe și abilități în domeniul analizei datelor economice. Acestea acoperă multe subiecte legate de achiziția de date, prelucrarea datelor, diseminarea și comunicarea datelor, analiza datelor, inclusiv modelarea statistică și econometrică avansată și lucrul cu software-ul de statistică și econometrie specializat.

    • Prague 3, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de Master în Afaceri Internaționale – Realități de Afaceri din Europa Centrală (denumit în continuare Afaceri Internaționale sau program IB) are ca scop pregătirea studenților pentru sarcinile lor de management și rolurile de conducere într-un mediu antreprenorial multicultural, fie în companii naționale, fie multinaționale.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master Forest Science in Global Change este un program de master de doi ani care este predat în limba engleză și este destinat în principal absolvenților de licență ai unui program forestier, biologic, de mediu sau similar.

    • Karvina, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master Economie și Management este conceput pentru a pregăti profesioniști cu studii universitare cu cunoștințe economice și abilități manageriale care sunt capabili să acționeze în poziții superioare sau de conducere nu numai în sfera de afaceri după dobândirea unei practici adecvate. Accentul este pus pe accente internaționale ale activităților antreprenoriale în timpul studiului. Absolvenții de succes obțin titlul de „inginer” (abrev. Ing.) și sunt pregătiți să intre imediat pe piața muncii sau au posibilitatea de a continua studiile de doctorat.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Universitatea din New York din Praga este foarte mândră să anunțe primul său grad de absolvire care a fost acreditat de Ministerul Cehiei pentru Educație, Tineret și Sport. Studenții care vor obține masterul ceh în psihologie vor avea dreptul să utilizeze titlul Mgr. Un master în psihologie este un fundament esențial pentru profesiile din toate domeniile psihologiei, de la munca clinică la cercetarea academică. Studenții din programul de psihologie absolventă de la Universitatea din New York din Praga vor fi pregătiți temeinic atât la nivel teoretic cât și practic.

    • Brno, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii de masterat de doi ani "Inginerie matematică" este conceput pentru absolvenții de programe de studii de licență specializate în științe aplicate.

    • Ostrava, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studiu este destinat în principal studenților străini - auto-plătitori. Programul de studiu se concentrează pe o gamă largă de materiale de inginerie avansate, structura lor și proprietăți, în special relația dintre proprietățile materialului și structura lor, posibilitățile de prelucrare ulterioară a materialelor și diverse metode de testare a proprietăților materialelor. Locurile de muncă care oferă studii în programul de studiu au laboratoare care ies în evidență în comparație cu locurile de muncă de primă clasă din țările dezvoltate. Studenții pot participa la soluționarea problemelor industriale deja în timpul studiului. Programul de studiu oferă o perspectivă excepțional de bună din punctul de vedere al pieței muncii.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii „Ingineria pilelor de combustie și a hidrogenului” reflectă cererea puternică de specialiști în tehnologia hidrogenului pe piața europeană a muncii. Acest program este un program de master care culminează cu titlul ceh Ing. (echivalent cu un MSc.). Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de licență în tehnologie chimică, inginerie chimică sau o diplomă echivalentă. Programul este predat în limba engleză (competență de nivel minim B2).

    • Liberec, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Inginerie Agricolă este un program de studii de licență de trei ani, predat în limba engleză. Primii doi ani de studiu demonstrează o bază teoretică în tehnologia agricolă, care le permite studenților să urmeze studii în științe tehnice și biologice. Ultimul an de studiu este axat pe aplicarea practică a cunoștințelor teoretice. Selectarea tezei de licență permite studenților să se specializeze într-un domeniu specific de interes, cum ar fi ingineria sistemelor biologice.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii este conceput pentru absolvenții din programele de licență Coach sau Fitness Coach în primul rând. Tendințele actuale în domeniul organizării și planificării coaching-ului de performanță sunt prezentate studenților. Conținutul studiului este construit pe nivelul actual de cunoștințe într-un domeniu larg al științelor sportive aplicate (de exemplu, fiziologie, biomecanică, nutriție, diagnosticare a performanței și psihologie). O parte importantă a conținutului este metodologia cercetării în diverse sporturi. Elevii își dezvoltă „abilitățile soft” în timpul studiului. Absolvenții își vor găsi un loc de muncă în domeniul coaching-ului de performanță sau în cercetarea aplicată în știința sportului.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Germană