Studiu de Master în Relații de Muncă Cu jumătate de normă in Italia

Vezi Programe de Masterat în Relații de Muncă Part time in Italia 2018

Relații de Muncă

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un maestru relațiilor de muncă se va acorda studenților cu cunoștințe în ceea ce privește formularea politicilor, de negociere, de soluționare a litigiilor și dreptul muncii. În general, se foloseste practicile curente instituționale și strategii, și modul de a îmbunătăți aceste și să le aplice în contexte dinamice.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Relații de Muncă Cu jumătate de normă in Italia 2018

Citește Mai Mult

Programul De Masterat în Relațiile Industriale și De Muncă

Turin School of Development (International Training Centre of the ILO)
Online şi campus combinate 3 - 3 luni October 2018 Italia Torino

Master în Relații Industriale și de Angajare este oferit de Centrul Internațional de Instruire al OIM în colaborare cu Universitatea din Torino. Un număr de experți de vârf ai OIM vor participa la livrarea acestui program. [+]

OBIECTIVEObiectiv general

Master în Relații Industriale și de Angajare (MIER) își propune să dezvolte cunoștințe multidisciplinare de specialitate în domeniul relațiilor industriale și de muncă din punct de vedere comparativ. Acesta va oferi participanților o înțelegere teoretică și practică a sistemelor de relații industriale și de ocupare a forței de muncă din lume, analizând schimbările și tendințele recente din zonele geografice economice majore.

În plus, va oferi o serie de situații de învățare în care participanții își pot îmbunătăți abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor.

Obiective specifice

La sfârșitul Masterului, participanții vor putea:... [-]