MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Reclame în Portugalia 2021

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

O diplomă de master 's in publicitate este un mod interesant de a obține abilități practice necesare pentru a contribui strategii originale si provocatoare în comunicare, planificare și creativitate. Elevii vor dezvolta abilități în copywriting, art direction și să învețe să dezvolte campanii creative.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Programe de Master Cei Mai Buni în Reclame în Portugalia 2021

1 Rezultate din Reclame, Portugalia Filter

Master în proiectare și publicitate

IADE
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Portugheză
Campus

Masterul în design și publicitate apare din necesitatea de a oferi o pregătire mai specializată, bazată pe convergența dintre design și marketing și publicitate, fiind singuru ...

Citeste mai mult