20 Masterat Programe în Programe executive 2024

Masterat Programe în Programe executive 2024Filter
    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Franceză, Engleză

    Într-o lume din ce în ce mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul companiilor se află pe piețele externe, programul EMIB oferă o soluție pentru cererea tot mai mare de expertiză profesională în afacerile internaționale și comerțul exterior.

    • Online USA

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    Programele online și Executive Master of Public Administration ale OHIO vă echipează pentru roluri de conducere în guvern, organizații nonprofit, sectorul public și managementul situațiilor de urgență și crize. Indiferent dacă alegeți un program complet online sau unul care combină învățarea online cu oportunități de relaționare față în față cu colegii și membrii facultății, veți fi bine pregătiți pentru a crea schimbări semnificative și pozitive în timp ce răspundeți nevoilor publice.

    • Rome, Italia
    • Italy Online, Italia

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Consolidă-ți abilitățile și dezvoltă abilități fundamentale în fiecare domeniu al managementului resurselor umane. Alege un Master internațional, cu bootcamps-uri în străinătate și Servicii de carieră adaptate pentru tine.

  • Executive Master of Hospitality Management

    University of Houston – Conrad N. Hilton College of Global Hospitality Leadership

    • Houston, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obține o diplomă de master de la unul dintre cele mai bune programe de management al ospitalității din lume, din confortul casei tale. Acest program vă oferă flexibilitatea de a vă echilibra viața profesională, viața personală și mediul academic, oferind cursuri condensate în întregime online, din confortul casei, al locului de muncă sau al destinațiilor de călătorie. Programul Executive Masters a fost conceput pentru profesioniști ocupați ca tine care doresc să exceleze și să se conecteze cu o rețea de lideri internaționali din industrie.

  • Master Executiv în Comunicare Strategică

    University of Technology Sydney

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masterul executiv în comunicare strategică este o nouă diplomă postuniversitară UTS , care oferă studii avansate pentru profesioniștii în comunicare care lucrează în comunicare corporativă, guvernamentală, organizațională sau de marketing, publicitate sau relații publice. Cursul este deschis pentru candidații cu o experiență de cel puțin trei ani în comunicarea publică profesională și o diplomă de licență.

    • Ancona, Italia

    La zi

    173 ore

    Învățământ la Distanță

    Italiană

    w.academy este Școala de Afaceri născută în societatea lichidă, unde totul curge și nu te poți opri. Rolul nostru este de a canaliza potențialul, de a-l îmbunătăți și de a-l contextualiza la ceea ce piața cere astăzi. Suntem convinși că este nevoie de formare pentru a funcționa și că este nevoie de pregătire pentru a funcționa. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit la o ofertă variată de formare de masterat, potrivită pentru diferite nevoi și abilități diferite. Am implementat Liquid Learning, cu integrarea conținutului live și la cerere, astfel încât chiar și cei care lucrează să aibă posibilitatea de a se antrena, creăm căi speciale de formare a talentelor și o facem prin mentorii noștri, profesioniștii și managerii de sector care știi ce înseamnă să te muți într-o companie. Pentru că, pentru noi, cei care pot face, învață. După o analiză atentă a cererilor și nevoilor companiilor și ale pieței, w.academy a decis să ofere Master in Export Management & International Marketing, o cale care permite obținerea competențelor necesare pentru a intra în contexte corporative care operează la nivel internațional. Nu doar formarea practică de instrumente și abilități, ci masterul își propune și să formeze mințile viitorilor profesioniști care vor merge să lucreze în sectorul internațional, pregătindu-i pentru contextul multicultural pe care îl vor întâlni.

  • La zi, Part time

    În campus

    Franceză

    Trainingul Specialized Masters® Manager of Performance and Industrial Transformation acoperă astfel domeniile cheie ale companiei industriale. Responsabilitatea socială și de mediu, managementul angajaților, controlul managementului sau excelența operațională (lean management) sunt studiate pentru a determina limitele modelelor actuale și a reflecta asupra soluțiilor emergente și inovatoare.

  • Brest Business School

    La zi

    În campus

    Franceză

    Managerul Specialized Masters of LA SuppLy Chain de la școala de afaceri din Brest pregătește studenții pentru posturi cu responsabilități funcționale și operaționale în lanțul de aprovizionare.

  • Master Publicitate și Marketing

    Campus Universitario Europeo

    • Málaga, Spania
    • Marbella, Spania
    • + 1 more

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Publicitatea și Marketingul sunt instrumente cheie în cunoașterea și dezvoltarea companiilor, proiectelor și organizațiilor din societatea actuală. Un produs sau serviciu nu va atinge succesul dorit dacă nu sunt aplicate instrumentele adecvate pentru comercializarea lui.

  • Executive MBA

    Northeastern University College of Business Administration

    • Boston, Statele Unite ale Americii

    Part time

    16 Luni

    În campus

    Engleză

    Puteți dobândi cunoștințe profunde de afaceri la nivel mondial, care se pregătește să colaboreze între diferitele culturi și să concureze la scară internațională.

  • Maestru de Finanțe

    IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

    Part time

    În campus

    Vă oferim Masterul în Finanțe de la IESA, un program de înaltă specializare în domeniu care vă va permite să aprofundați în marile aspecte ale lumii financiare, precum structurile de capital, bugetarea capitalului, deciziile de finanțare și eficiența pieței, astfel încât să puteți performează cu succes în instituții, banking de investiții și în domeniile management, risc și finanțare corporativă.

  • Executive Masters

    HEC Paris - Executive Education

    Învățământ la Distanță

    Engleză

  • Vietnam Executive MBA (VEMBA)

    University of Hawaii at Manoa Shidler College of Business

    • Honolulu, Statele Unite ale Americii
    • Hanoi, Vietnam

    La zi

    2 ani

    În campus

    Aşa cum reiese din Vietnam pe deplin pe scena mondială economice, noi şi cere în mod constant o evoluţie sunt introduse pe directori de afaceri in toate industriile. Pentru a gestiona cu succes acestor provocări, directorul executiv de astăzi trebuie să aibă abilităţi puternice analitice, capacitatea de a gândi strategic, şi capacităţi eficace de conducere.

  • Programul de masterat în finanțe

    "Manhattanville College School Of Professional Studies (ex Business school)"

    • Harrison, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Programul Master of Science în Finanțe al Colegiului Manhattanville se concentrează pe depășirea numărului pentru a înțelege impactul mai mare al finanțelor asupra unei organizații. Rolul directorului financiar în organizațiile de top a evoluat de la numere restrânse la a fi partenerul strategic al CEO-ului. Cererea de oameni inteligenți, comunicativi și atenți în poziții de top în domeniul financiar va crește și mai mult în viitor.

  • Master Executiv în Cercetare și Dezvoltare (EMRD)

    National Taiwan University Of Science and Technology - Taiwan Tech

    • 43號, Taiwan

    Engleză

    În 2015, Taiwan Tech a înființat primul program Executive Master of Research and Development Program (EMRD) din Taiwan pentru a inspira ingineri de cercetare și dezvoltare (R&D) cu experiență în industrie pentru a deveni manageri tehnici excelenți (de ex. Chief Technology Officers).