MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Programe executive 2020 în Statele Unite ale Philadelphia în Statele Unite ale Americii

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Dacă sunteți în căutarea de a lua cariera ta la pasul următor, Executive Education este calea de a merge. Încrezători în a lua noi responsabilități ca un executiv cu ajutorul programelor de educație executiv.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Philadelphia este cel mai mare oras statul Pennsylvania. Împreună cu facilități de învățământ superior din oraș este cunoscut pentru arta si cultura. Pe coasta de est, Philadelphia este al doilea cel mai oras concentrat elev.

Solicită Informații Masterate în Programe executive în Statele Unite ale Philadelphia în Statele Unite ale Americii 2020

2 Rezultate din Programe executive, Philadelphia Filter

Chicago Executiv Institutul

University of Chicago Booth School of Business
Masterat
<
Frecvență redusă
<
15 zile
Campus

Chicago Booth ofera un nivel fara precedent de flexibilitate şi individualizare într-un program de management avansat.

Citeste mai mult

Personalizate De învăţare Iniţiative

University of Chicago Booth School of Business
Masterat
<
Frecvență redusă
Campus
Online

Cu ajutorul nostru personalizat programe de Executive pentru Educaţie, conceput special pentru nevoile companiei dvs., vă vom ajuta echipa ta a ajunge la partea de sus.

Citeste mai mult