8 Masterat Programe în Programe executive în Europa for 2024

Masterat Programe în Programe executive în Europa for 2024Filter
    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Franceză, Engleză

    Într-o lume din ce în ce mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul companiilor se află pe piețele externe, programul EMIB oferă o soluție pentru cererea tot mai mare de expertiză profesională în afacerile internaționale și comerțul exterior.

    • Rome, Italia
    • Italy Online, Italia

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Consolidă-ți abilitățile și dezvoltă abilități fundamentale în fiecare domeniu al managementului resurselor umane. Alege un Master internațional, cu bootcamps-uri în străinătate și Servicii de carieră adaptate pentru tine.

    • Ancona, Italia

    La zi

    173 ore

    Învățământ la Distanță

    Italiană

    w.academy este Școala de Afaceri născută în societatea lichidă, unde totul curge și nu te poți opri. Rolul nostru este de a canaliza potențialul, de a-l îmbunătăți și de a-l contextualiza la ceea ce piața cere astăzi. Suntem convinși că este nevoie de formare pentru a funcționa și că este nevoie de pregătire pentru a funcționa. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit la o ofertă variată de formare de masterat, potrivită pentru diferite nevoi și abilități diferite. Am implementat Liquid Learning, cu integrarea conținutului live și la cerere, astfel încât chiar și cei care lucrează să aibă posibilitatea de a se antrena, creăm căi speciale de formare a talentelor și o facem prin mentorii noștri, profesioniștii și managerii de sector care știi ce înseamnă să te muți într-o companie. Pentru că, pentru noi, cei care pot face, învață. După o analiză atentă a cererilor și nevoilor companiilor și ale pieței, w.academy a decis să ofere Master in Export Management & International Marketing, o cale care permite obținerea competențelor necesare pentru a intra în contexte corporative care operează la nivel internațional. Nu doar formarea practică de instrumente și abilități, ci masterul își propune și să formeze mințile viitorilor profesioniști care vor merge să lucreze în sectorul internațional, pregătindu-i pentru contextul multicultural pe care îl vor întâlni.

    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Franceză

    Într-o lume tot mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul afacerilor se află pe piețele externe, Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) oferă o soluție pentru cererea tot mai mare de expertiză profesională în afaceri internaționale și comerț exterior.

    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Franceză, Engleză

    Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) este un program on-line cuprinzând 14 cursuri de management și proiect de conducere de la sfârșitul Maestrului. Aceste cursuri vă vor oferi abilitățile necesare în numeroasele domenii strategice ale unei companii active pe piețele internaționale.

    • Rome, Italia
    • Italy Online, Italia

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Italiană

    Consolidă-ți abilitățile și dezvoltă abilități fundamentale în toate domeniile de marketing și vânzări. Alegeți un master internațional cu bootcamps în străinătate și servicii de carieră.

    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Franceză

    Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) este un program online care cuprinde 14 de conducere și cursuri de conducere Master Thesis. Acestea vă vor înzestra cu abilitățile necesare pentru multe domenii strategice ale unei companii care își desfășoară activitatea pe piețele internaționale.

    • Málaga, Spania
    • Marbella, Spania
    • + 1 more

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Publicitatea și Marketingul sunt instrumente cheie în cunoașterea și dezvoltarea companiilor, proiectelor și organizațiilor din societatea actuală. Un produs sau serviciu nu va atinge succesul dorit dacă nu sunt aplicate instrumentele adecvate pentru comercializarea lui.