MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Predarea limbilor străine 2020 în Statele Unite ale Santa Cruz de Tenerife în Spania

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Pentru profesorii experimentați care au un interes în abordările pedagogice de predare a limbilor străine, studiul predării limbilor străine se concentrează adesea pe metodele cele mai eficiente și eficiente pentru a ajuta elevii să dobândească o a doua limbă.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Solicită Informații Masterate în Predarea limbilor străine în Statele Unite ale Santa Cruz de Tenerife în Spania 2020

1 Rezultate din Predarea limbilor străine, Santa Cruz de Tenerife Filter

Master în formare a cadrelor didactice învățământul secundar obligatoriu, învățământul secundar, formarea profesională și predarea limbilor străine

Universidad de La Laguna
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
Spaniolă
Campus

Gradul Interuniversitar Master în formarea cadrelor didactice în învățământul Secundar, formare profesională și educație Limba de Universitatea din La Laguna și Las Palmas, ca ...

Citeste mai mult