MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Predare în Franţa 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Predatul este un domeniu academic în care studenții învață tehnici și metode legate de cele mai bune moduri de a împărtăși cunoștințe. Studenții pot alege să se concentreze pe o anumită disciplină de studiu sau pe vârsta de învățare, sau pot să se concentreze pe metode generale de instrucție.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Programe de Master de Top în Predare în Franţa 2020

1 Rezultate din Predare, Franţa Filter

Ma în procesul de predare engleză pentru vorbitori de alte limbi (TESOL MA în)

Horizons University
MA
Sept 2020
Engleză
Online

Gradul de Master of Arts în predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL MA) este conceput pentru cei interesați de predarea limbii engleze ca limbă străină p ...

Citeste mai mult