MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Predare in China 2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Predatul este un domeniu academic în care studenții învață tehnici și metode legate de cele mai bune moduri de a împărtăși cunoștințe. Studenții pot alege să se concentreze pe o anumită disciplină de studiu sau pe vârsta de învățare, sau pot să se concentreze pe metode generale de instrucție.

Ministerul educației funcționează învățământ în China. Guvernul oferă adesea finanțare parțială pentru învățământul superior din universitățile tehnice și publice. Guvernul chinez a dezvoltat, de asemenea, curriculum universitar, care permite acei elevi cu abilități profesionale pentru a hrăni talentele lor.

Programe de Master Cei Mai Buni în Predare in China 2020

2 Rezultate din Predare, China Filter

Master of Education în limba engleză

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
MA
<
La zi
<
18 luni
Engleză
Campus

Acest program de Master of Education în limba engleză este conceput pentru a crea oportunități pentru a spori înțelegerea academică și practice a studenților și a înțelegerii ...

Citeste mai mult

Maestru al educației internaționale chinezești (pentru studenții internaționali auto-finanțați)

Yunnan University
Cursuri Executive
<
La zi
<
2 ani
Chinez
Campus

Maestrul de Educație Internațională chineză pregătește studenții pentru o carieră profesională în predarea limbii chineze de peste mări. Colegiul studenților internaționali de ...

Citeste mai mult