MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 69 Programe de Masterat de Top în Polonia 2020

Dacă eşti în căutarea unei ţări cu una dintre cele mai bogate istorii ale învăţământului superior din Europa pentru a urma un program de masterat, atunci ar trebui să te gândeşti la Polonia. Educaţia reprezintă de secole un scop naţional pentru liderii polonezi. Prima universitate a fost înfiinţată în oraşul Krakow în secolul XIV, astfel începând o lungă tradiţie a educaţiei profesioniste şi de cea mai bună calitate. 

Dacă doreşti să faci masteratul într-un oraş cu o istorie captivantă şi cu un mediu educaţional excepţional, atunci ai putea să te gândeşti la oraşe precum capitala Varşovia, fosta capitală istorică, Krakow, Gdansk, Poznan, Wroclaw şi multe altele. Universităţile, colegiile şi şcolile poloneze oferă o mare varietate de subiecte la nivel postuniversitar. Câteva dintre cele mai populare programe de Masterat în Polonia sunt în domenii precum Economie, Afaceri, Tehnologie, Ştiinţe şi multe altele. 

Aruncă o privire la cele mai bune universităţi, colegii şi şcoli din Polonia dacă doreşti să urmezi un masterat aici. Programele de Masterat în Polonia pot fi urmate cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online, oferindu-le studenţilor mai multă flexibilitate în planificarea studiilor. Caută chiar azi din lista de mai jos opţiunea care te va ajuta să te dezvolţi pe plan profesional şi personal!

rezultate găsite Filter

Master in Innovative Chemical Technologies (ICT)

Cracow University of Technology
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2020 Polonia Cracovia

Maestru în istoria publică

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2020 Polonia Wrocław

Programul de istorie publică este adresat tuturor absolvenților BA, nu numai în istorie, și nu numai în domeniul științelor umaniste, care ar dori să efectueze cercetarea despre și să promoveze folosirea publică a istoriei.

Master în Studii Culturale: studii de patrimoniu comparativ (COHES)

Jagiellonian University
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Polonia Cracovia

Acest program de masterat cu durata de doi ani cu program de studii comparative (COHES) oferă o gamă largă de cunoștințe despre patrimoniul cultural în literatură, artă, teatru, arhitectură, spațiu urban și spații de memorie, în special cele găsite în Cracovia și înscrise pe Lista patrimoniului mondial UNESCO.

Maestru în știința materialelor

Mamaself+
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Rennes Allée des Républicains Espagnols Germania Munchen Italia Torino Polonia 81 + 7 mai mult

MaMaSELF este un curs internațional de doi ani de Master în materie de Științe ale Materialelor, predat pe deplin în limba engleză, oferind mai multe diplome de masterat și recunoscut ca formare europeană de excelență în acest domeniu din 2007. Programul comun acoperă fundamentele Materialelor (structura și dinamica materiei condensate, și proprietățile chimice, mecanice și fizice ale materialelor).

Master în Administrație în Organizații Internaționale

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Polonia Wrocław

Programul de Master în Administrarea Organizațiilor Internaționale durează 2 ani (4 semestre). Pentru a obține o diplomă de master, studenții trebuie să scrie și să susțină o teză de masterat.

Master în economie

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2020 Polonia Lublin

ECONOMIA este un domeniu de cunoaștere necesar în multe domenii ale vieții publice - politic, economic. Administrarea absolvenților oferă absolvenților abilitatea de a analiza și interpreta fenomenele și procesele economice (atât pe scară micro și macroeconomică).

Master Erasmus Mundus în chimie, fizică-chimie și știința materialelor

Paris-Sud University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Orsay Italia Genoa Polonia Poznań Portugalia Porto + 6 mai mult

Master Erasmus Mundus în Chimie, Chimie fizică și chimie, Paris-Sud University . Master SERP este limba engleză predată de doi ani program finanțat prin programul Erasmus al Comisiei Europene

Programul de Master în Sociologie, specializarea Medierea Interculturală

University of Wroclaw - Institute of Sociology
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Polonia Wrocław

MA în Sociologie Programul de Mediere Interculturală vă oferă o șansă unică de a întreba și de a căuta răspunsuri la marile întrebări despre schimbările sociale care au loc în fiecare zi în jurul vostru (gândiți-vă la migrații, exerciții sociale, transformări culturale și multe altele). Care sunt motivele acestor modificări? Care sunt implicațiile lor pentru individ și pentru întreaga societate? MA în Sociologie Programul de mediere interculturală este o mare oportunitate de a studia într-un mediu cultural deschis și intelectual stimulant, cu îndrumare de către cercetători și experți într-o gamă diversă de domenii de cercetare și practică socială a comunicării interculturale.

Master în Lingvistică empirică și teoretică (ETHEL)

University of Wroclaw
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Polonia Wrocław

Competența lingvistică este un factor cheie pentru o creștere inteligentă și incluzivă a economiei în Europa, așa cum se specifică în strategia Europa 2020 și în cadrul strategic pentru educație și formare 2020. În acest sens, am conceput un program de masterat inovatoare și de înaltă calitate în lingvistică. Programul este de neegalat în combinația de lingvistică teoretică și empirică, care va oferi studenților competențe și competențe de vârf și va spori opțiunile de carieră în lumea educației și formării, precum și în lumea muncii. În mod specific, programul propus oferă o expunere aprofundată la lingvistica teoretică și empirică.

Master în logistică internațională

WSB University in Gdansk
Campus La zi Octombrie 2020 Polonia Gdańsk

Programul este dedicat elevilor interesați de provocările și posibilitățile pe care le poate oferi proiectarea, exploatarea și îmbunătățirea eficientă și productivă a lanțului de aprovizionare, precum și celor care vizează transportatorii într-o corporație internațională.

Master în Finanțe și Contabilitate

Vistula University
Campus La zi Part time 4 semestre Octombrie 2020 Polonia Varşovia + 1 mai mult

Vistula University oferă cea mai bună educație disponibilă. Facultatea noastră de experți de practicieni cu experiență, cursuri internaționale și deschidere pentru alte culturi, vă va permite să vă uitați la finanțe și contabilitate dintr-o perspectivă diferită. În plus, vă veți extinde cunoștințele despre instituțiile financiare și veți analiza fenomenele economice și economice-financiare - aceasta este ceea ce vă puteți aștepta dacă alegeți să studiați Finanțele și Contabilitatea la nivel de Master.

Master în Afaceri Internaționale

University of Warsaw, Faculty of Management
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Polonia Varşovia

Programul International Business este un program de studii universitare de masterat doi ani cu specializare în management internațional. Totul a început în anul 2000 și este un program de a alerga în limba engleză.Cursurile sunt oferite de către personalul de la Universitatea din Varșovia, Facultatea de Management și personalul de la

Master în Finanțe și Contabilitate

Kozminski University
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Polonia Varşovia + 1 mai mult

Programul de masterat în finanțe și contabilitate este proiectat în strânsă colaborare cu practicienii - reprezentanți ai companiilor și instituțiilor financiare. Oferă cunoștințe aprofundate de specialitate și dezvoltă abilități de analiză a problemelor complexe de afaceri prin combinarea informațiilor financiare și contabile cu cunoștințele din alte domenii.

Master în Management

ESCP Europe Business School
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Franţa Paris Regatul Unit Londra Germania Berlin Spania Madrid Italia Torino Polonia Varşovia + 10 mai mult

Acest program de masterat de doi ani, cu normă întreagă, oferă posibilitatea de a studia în până la patru țări, cu opțiuni variind de la cele șase campusuri europene ale ESCP la cei peste 100 de parteneri din întreaga lume.

Studii internaționale în Psihologie din Varșovia (Masterat de 5 ani)

University Of Warsaw, Faculty of Psychology
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Polonia Varşovia

WISP - Studiile internaționale de la Psihologie din Varșovia este un program complet de masterat (în poloneză: magister) de cinci ani în psihologie. Vă oferim șansa de a experimenta o combinație unică de educație personalizată la scară mică într-un mediu foarte internațional. Actualii studenți WISP provin din peste 30 de țări diferite și menționează acest amestec mondial ca fiind ceva ce merită foarte mult.