MASTERSTUDIES

Găsește Diplome de Masterat Part time în Statele Unite ale Sopot Polonia

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Ca multe alte țări din UE, Polonia oferă școlarizare ieftin sau chiar gratuit pentru studenții din UE. Viitorii studenți trebuie să se aplice direct la instituția lor polonez ales. Universitatea din Varșovia, de exemplu, taxele de între £ 1.300 și 2.500 de lire sterline pe an pentru cursurile de limba engleză.

Solicită Informații Programe de Master Part time în Statele Unite ale Sopot în Polonia 2021

rezultate găsite Filter

Master în finanțe și contabilitate - acca

Sopot University of Applied Sciences
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

ACCA este o instituție de prestigiu pentru profesioniștii în domeniul contabilității, care oferă calificări și standarde de contabilitate, finanțe și manageri, care sunt semni ...

Citeste mai mult