99 Masterat Programe în Polonia for 2024

Masterat Programe în Polonia for 2024Filter
    • Wrocław, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul este conceput pentru studenții care se așteaptă să urmeze o carieră managerială în afaceri în țara lor de origine sau în străinătate. Programul oferă abilități și competențe economice necesare pentru a face față provocărilor de management ale complexității crescânde în economia modernă.

    • Wrocław, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Înființat de rectorul Universității din Wrocław (numărul de comandă 36/2011 la 11 aprilie 2011), programul de masterat în administrare în organizații internaționale de la Facultatea de Drept, Administrație și Economie de la Universitatea din Wrocław este o oportunitate unică de a obține un master în administrație. Programul nostru de doi ani este evidențiat de clasele mici (25-30 de studenți) și se desfășoară într-o atmosferă universitară reală, în contact strâns cu personal didactic excepțional. Astăzi, organizațiile internaționale au devenit vitale pentru funcționarea cu succes a administrației publice și a angajaților acestora. Programul nostru oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe extinse despre acest mediu internațional. Un avantaj suplimentar al programului nostru este că studenții vor primi o expunere extinsă la limba engleză tehnică în domeniul administrației publice, drept, economie, management, sociologia organizațiilor etc.)

    • Gdańsk, Polonia

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Obiectivul acestui nou program de master în Management Internațional este de a dezvolta viitori profesioniști capabili să dezvolte abilități inventive și inovatoare și capabili să urmărească oportunități de succes în mediul internațional dinamic.

    • Katowice, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master internațional integrat, dezvoltat și implementat în comun de patru universități europene diferite, oferă o experiență de învățare transformatoare menită să dezvolte lideri globali care să conducă echipe diverse din punct de vedere cultural și dispersate geografic în medii multiculturale. Acesta își propune să creeze un mediu de învățare dinamic prin cultivarea inteligenței psihologice, de afaceri și culturale; promovarea comunicării interculturale; predând despre contexte globale, competențe și rezolvarea problemelor. Se bazează pe sinergia de afaceri, leadership, cultură și strategii de învățare care formează un cadru multidimensional care duce la dezvoltarea unor lideri de afaceri alfabetizați la nivel global.

    • Olsztyn, Polonia

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Facultatea de Științe a Alimentelor a UWM din Olsztyn, în colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică și Ingineria Proceselor a Universității de Științe Aplicate din Offenburg, oferă o oportunitate de a urma studii de master cu normă întreagă, de 3 semestre, de gradul doi în Tehnologia alimentară și nutriția umană, în domeniul ingineriei alimentare.

    • Szczecin, Polonia

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Inginerie Mecanică a Ingineriei Mecanice - Domeniul de specializare Construcția și Exploatarea Sistemelor Energetice Marine este Construcția și Exploatarea Sistemelor Energetice Marine care primește gradul de Magister Inginerie (corespunzător Masterului de Inginerie). Persoana poate îndeplini funcția de ofițer în departamentul de inginerie a navelor maritime sau poate fi angajată într-un șantier naval de reparații, precum și în departamentele de întreținere ale întreprinderilor precum centrale electrice și de încălzire, fabrici de hârtie, oțelării, porturi, stații de tratare a apelor uzate, și stații de pompare.

    • Łódź, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Piața modernă a muncii arată o cerere în curs de dezvoltare pentru specialiști calificați în interacțiunea om-calculator (HCI), care sunt capabili să studieze, să proiecteze, să creeze și să evalueze sisteme interactive. Programul HCI de la Lodz Univ. of Technology vă permite să obțineți o gamă largă de abilități profesionale și cunoștințe academice dincolo de inginerie informatică, dar și în ceea ce privește influențele IT, designului și științelor sociale.

    • Rennes, Franţa
    • Granada, Spania
    • + 5 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Spaniolă, Franceză

    Programul Europubhealth+ este o diplomă de master comun Erasmus Mundus, care a fost recunoscut drept master de excelență de către Comisia Europeană din 2006. Șapte universități europene renumite colaborează pentru a oferi cursul de master Europubhealth+ . Programul se bucură acum de o rețea internațională vibrantă de profesioniști din domeniul sănătății publice și cadre universitare și mai mult de 435 de absolvenți de 86 de naționalități diferite.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania
    • + 4 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program Master de management general de doi ani, cu normă întreagă, oferă posibilitatea de a studia în până la patru țări, cu opțiuni cuprinse între propriile șase campusuri europene ale ESCP până la peste 100 de parteneri din întreaga noastră.

    • Warsaw, Polonia

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză, Lustrui

    • Gdańsk, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studiile în acest domeniu se adresează în primul rând persoanelor care doresc să îmbine o carieră sportivă cu dobândirea și extinderea cunoștințelor în domeniul diverselor aspecte ale funcționării sportului. În cadrul domeniului de studiu, studentul alege una dintre specializările de antrenor în sporturile olimpice oferite de Universitate, inclusiv gimnastică, judo, baschet, atletism, handbal, înot, tenis, navigație, fotbal, fotbal volei, canotaj, călărie , si multe altele.

    • Kraków, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studii coreene este un program de dublă diplomă predat în întregime în limba engleză. Acest program este pregătit în strânsă cooperare cu partenerul sud-coreean Keimyung University din Daegu. Obiectivul central al programului este îmbogățirea ofertei de studii legate de Asia. În plus, acest program răspunde interesului tot mai mare din ultimii ani pentru programele din Peninsula Coreeană, specificului său și importanței sale în relațiile internaționale.

    • Online Poland

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul „Ingineria mediului și a terenurilor” educă viitorii ingineri și își dezvoltă competențele profesionale interdisciplinare în următoarele domenii: metodele de evaluare și protecție a mediului acvatic, remedierea solului și protecția atmosferei; utilizarea unei varietăți de instrumente inginerești pentru analiza datelor, modelarea proceselor și sistemelor și sisteme de informații geografice; proiectarea și exploatarea instalațiilor de construcții și a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare; tehnologie și construcția dispozitivelor pentru tratarea apei și a apelor uzate ...

    • Dabrowa Gornicza, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    La Universitatea WSB, știm cât de importante sunt abilitățile tehnice combinate cu abilitățile soft. Educăm absolvenți care sunt gata să accepte diverse provocări și nu se tem de ele. Prin urmare, pe lângă subiectele care modelează abilitățile tipice de inginerie, ne-am ocupat și de dotarea absolvenților cu competențe care să le permită să se regăsească pe piața muncii din ce în ce mai solicitantă.

    • Wroclaw, Polonia

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză