MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Politica educației în Spania 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Studii Postuniversitare Cel Mai Bun în Politica educației în Spania 2020

2 Rezultate din Politica educației, Spania Filter

Master universitar în educație incluzivă, democrație și învățare cooperativă

Universitat de Vic
Masterat
Oct 2020
<
Frecvență redusă
16 Sept 2020
Spaniolă
Online

Obiectivul masterului este de a instrui profesioniști în proiectarea, implementarea și evaluarea propunerilor de intervenție menite să faciliteze diversitatea proceselor de în ...

Citeste mai mult

Master în orientarea educațională

Universidad de Leon
Masterat
15 Sept 2020
<
Normă întreagă
15 Sept 2020
Spaniolă
Campus

Oferim formare specializată și orientată spre exercitarea funcțiilor de orientare psihopedagogică și educațională în centrele și instituțiile educaționale.

Citeste mai mult