$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Studii de Masterat în Planificare urbană și regională 2022 în Statele Unite ale Robina în Australia

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.Planificarea urbană și regională a terenului pentru utilizarea acestuia de către grupuri mari de oameni este un domeniu care neces… Citeste mai mult

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Planificarea urbană și regională a terenului pentru utilizarea acestuia de către grupuri mari de oameni este un domeniu care necesită multe cunoștințe. Cele mai importante subiecte de studiu includ planificareși dinamica și aplicarea dezvoltării metropolitane.  

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în Planificare urbană și regională în Statele Unite ale Robina în Australia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Australia
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Bond University
Robina, Australia

Acest program oferă două specializări: Management de Mediu sau design urban și planificare.

Acest program oferă două specializări: Management de Mediu sau design urban și planificare. -
Masterat
Normă întreagă
Campus
 
Bond University
Robina, Australia

Master de medii durabile și planificării programului (Professional) se concentrează pe managementul de mediu, precum Urban Design si planificare.

Master de medii durabile și planificării programului (Professional) se concentrează pe managementul de mediu, precum Urban Design si planificare. -
Masterat
Normă întreagă
Campus