33 Masterat Programe în Peru for 2024

Masterat Programe în Peru for 2024Filter
    • Monterrey, Mexic
    • Buenavista, Mexic
    • + 28 more

    La zi, Part time

    5 semestre

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Predarea se caracterizează prin a fi etapa în care oamenii reflectă și participă la schimbare. Secolul actual impune problemei educaționale nevoia de a continua cu această tradiție în lumina noilor cerințe globale. Filozofi, gânditori și vizionari renumiți ai organizațiilor de astăzi, subliniază că lumea se îndreaptă spre o mare transformare în care școala, mai mult decât orice altă instituție socială, va fi inevitabil afectată și din acest motiv se confruntă cu mari provocări.

    • Online

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Master online în resurse umane, retenție de talente, selecție și leadership. În Master în Managementul Resurselor Umane la OBS Business School dezvolta cunoștințele tehnice esențiale pe care managerul departamentului trebuie să le stăpânească, dobândind abilitățile manageriale necesare care ne permit să gestionăm cu succes echipa de oameni.

    • Monterrey, Mexic
    • Buenavista, Mexic
    • + 33 more

    La zi, Part time

    5 semestre

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Organizarea și managementul competitiv al companiilor sunt stabilite ca factori prioritari pentru dezvoltarea unei țări. Pentru a realiza acest lucru, este esențial să aveți manageri vizionari, inovatori, umaniști și, în același timp, competitivi, capabili să facă față provocărilor globale în medii de afaceri în schimbare, interdependente și complexe.

    • Monterrey, Mexic
    • Zapopan, Mexic
    • + 26 more

    La zi, Part time

    30 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Dezvoltarea țărilor necesită ca administrarea serviciilor și utilizarea energiei să fie garantate într-un context de dezvoltare durabilă. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să inovăm în managementul energiei, să acordăm preferință conservării resurselor de energie neregenerabile și să favorizăm utilizarea surselor alternative de energie.

    • Lima, Peru

    La zi

    În campus

    Spaniolă

    Suntem o școală creativă, inovatoare de design și experimentare de modă, cu o viziune internațională în prim-plan, care cunoaște piața și cele mai recente tendințe și progrese tehnologice, având în vedere pregătirea multidisciplinară și o abordare de management și business pentru a face față provocărilor și cerințelor mari ale modei internaționale. piaţă.

    • Lima, Peru

    La zi

    În campus

    Spaniolă

    La UPC, te pregătim să conduci comunicarea ideilor prin integrarea aspectelor estetice, tehnice, economice și culturale în patru linii de specialitate design: corporate, editorial, publicitar și digital. Designerul UPC este un specialist în manipularea instrumentelor tehnologice și a canalelor digitale.

    • Chiclayo, Peru

    În campus

    Spaniolă

    Acest program își propune să ofere instruire de calitate, rupând barierele geografice. Lumea e-Learning produce inovații foarte semnificative în educația globală, odată cu avansarea de noi dispozitive, este necesar să existe profesori foarte pregătiți pentru a învăța și a preda noi strategii de învățare în aceste noi scenarii digitale.

    • Rimac, Peru

    În campus

    Spaniolă

    Absolventul masterului are abilitățile necesare pentru a se remarca în lumea financiară, dezvoltând produse structurate, evaluând activele financiare, construind modele cantitative, gestionând riscurile și construind portofolii imunizate. Programul permite participantului să intre pe noi piețe financiare care necesită profesioniști cantitativi. Absolventul se va remarca în modelarea riscului de credit, care este în continuă creștere datorită creșterii instrumentelor financiare complexe și a reglementării financiare care este în curs de implementare la nivel mondial, generând cerere pentru profesioniști cantitativi; asigurând o „inserție profesională cu calitate” fiecărui participant.

    • La Molina, Peru

    În campus

    Spaniolă

    Masterul Internațional în Întreținere încearcă să instruiască experți în managementul întreținerii pentru a optimiza utilizarea activelor fizice, garantând disponibilitatea și fiabilitatea echipamentelor.

    • Miraflores, Peru

    În campus

    Spaniolă

    Mediul exigent de lucru necesită ca companiile și organizațiile globale să cunoască în orice moment starea reală a proiectelor pe care le întreprind, sfera lor de aplicare, riscurile și rezultatele. Figura directorului de proiect este de o importanță fundamentală, deoarece companiile au nevoie de profesioniști care știu să gestioneze eficient proiecte complexe pentru a avea succes.

    • José Leonardo Ortiz District, Peru

    În campus

    Spaniolă

    Impozitarea a devenit un factor important în luarea deciziilor marilor companii, de la planificare până la executarea activităților lor, deoarece contribuția la trezorerie reprezintă un procent semnificativ din cheltuielile de afaceri; În acest sens, este necesar să existe profesioniști cu abilități analitice care să le permită să interpreteze în mod adecvat reglementările fiscale, încercând să reducă povara fiscală în cadrul legal actual.

    • Lima, Peru

    În campus

    Spaniolă

    obiectiv Formarea unei noi generații de profesioniști instruiți pentru a face față nevoilor urgente ale vastului nostru patrimoniu cultural, transformând țara noastră într-un model regional de dezvoltare și cercetare în domeniul conservării și oferind o educație de excelență academică, susținută de un solid științific, umanist și artistic baza. , cu metode și sisteme de conservare durabile în timp. Profilul solicitantului: licențiat în științe și inginerie, științe umaniste sau conservare. Interes pentru protejarea patrimoniului nostru cultural. Abilitatea de a lucra în echipe multidisciplinare. Profilul absolventului: propune strategii și metode viabile pentru direcționarea și executarea proiectelor de gestionare a colectării și conservare preventivă. Dezvoltă o înțelegere critică, bazată pe cunoștințe științifice capabile să identifice cauzele și efectele deteriorării patrimoniului cultural mobil. Dezvoltă abilitatea de a formula și gestiona proiecte de cercetare, precum și de a disemina cunoștințele specialității.

    • Santa Anita, Peru

    La zi

    20 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Programul de Master în Afaceri Internaționale Double Degree International MBA, are ca scop să dezvolte în participanți elementele teoretice și practice care le permit:

    • Portland, Statele Unite ale Americii
    • Cusco, Peru
    • + 5 more

    La zi

    12 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Prin intermediul seminarelor de reflecție organizate independent și organizate de IPSL, "Organizarea comunitară și activismul social (COSA)", elevii primesc o bază a istoriei și a practicilor cheie de construcție comunitară și implicare civică, de voluntariat intern și internațional, organizare comunitară, și activismul.

    • Lima, Peru

    La zi

    2 semestre

    În campus

    Spaniolă

    Programul de masterat în Educație, cu mențiune în predare și cercetare universitară, este adecvat cerințelor noii legi universitare și răspunde la obiectivele sistemului național de învățământ în diferitele sale nivele și modalități.