MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Moș Anita Peru 2020/2021

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Peru, oficial Republica Peru, este o țară în vestul America de Sud. Peru are aproximativ 80 de universități cu o mulțime de universități private, mai mult publice. Limba principală este încă în spaniolă, dar există unele cursuri create special pentru studenții internaționali.

Caută Masterate în Statele Unite ale Moș Anita în Peru 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master în Managementul Resurselor Umane (MGRH)

Universidad de San Martín de Porres
Masterat
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Spaniolă
Campus

Scopul principal al programului este de a perfecționa profesioniști cu competențe semnificative, lideri de la cel mai înalt nivel, capabili să gestioneze eficient și eficient ...

Citeste mai mult

Masterat în Business International Diplomă dublă: International MBA acordat de HFU

Universidad de San Martín de Porres
Masterat
MBA
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
20 luni
Spaniolă
Campus

Programul de Master în Afaceri Internaționale Double Degree International MBA, are ca scop să dezvolte în participanți elementele teoretice și practice care le permit:

Citeste mai mult