MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Pedagogie 2020 în Statele Unite ale Betleem în Statele Unite ale Americii

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Unii elevi pot alege să se educe singuri, deși majoritatea studiilor se desfășoară sub îndrumarea unui profesor sau instructor. Învățământul superior este adesea supravegheat de un profesor. Educația poate avea loc într-o varietate de setări, fie formale sau informale.  

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Universitatea Lehigh din Bethlehem, PA are cea mai mare Studenții înscrierea pentru programe de studii în fiecare an. Acesta este urmat îndeaproape de Colegiul Moravia, Albright College si la Universitatea DeSales.

Solicită Informații Masterate în Pedagogie în Statele Unite ale Betleem în Statele Unite ale Americii 2020

2 Rezultate din Pedagogie, Betleem Filter

Master's (M.Ed.) Educație Specială

Lehigh University – College of Education
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Masterul este conceput pentru cei care dețin o diplomă de licență în învățământul special și doresc să își extindă abilitățile, dar și pentru cei care au o diplomă de licență ...

Citeste mai mult

Conducerea educațională a Maestrului (M.Ed.)

Lehigh University – College of Education
Masterat
<
Normă întreagă
<
18&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Lehigh's Leadership Leadership educaționale pregătește indivizi pentru poziții de conducere într-o gamă largă de instituții de învățământ și organizații și agenții conexe. Abs ...

Citeste mai mult