MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Pedagogie 2020 în Statele Unite ale Tampa în Statele Unite ale Americii

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Educația este definită ca fiind procesul de dobândire a conuștințelor în orice formă, fie că este vorba de credințe, obiceiuri, abilități sau valori. Există mai multe modalități prin care indivizii pot urma și primi o educație. Unele metode pot include predarea, povestirea, discuțiile deschise, instruirea și cercetarea.  

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Florida este un oraș situat în stare de mare Florida. Orasul este acasa, la mai mult de 7.000 de locuitori și este cunoscut ca fiind cel mai sudic oras din America. Există o mână de scolile publice si private de aici cu diverse universități din imediata apropiere.

Solicită Informații Masterate în Pedagogie în Statele Unite ale Tampa în Statele Unite ale Americii 2020

2 Rezultate din Pedagogie, Tampa Filter

Master of Arts în predare

Florida Southern College
MA
Sept 2020
<
Normă întreagă
Campus

Maestrul nostru dinamic of Arts în predare este conceput pentru cei cu diplome de licență în domenii academice care doresc să obțină o certificare profesor sau sunt în prezent ...

Citeste mai mult

Master of Education

Florida Southern College
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
Campus

Master of Education în colaborare predare și învățare oferă următorul nivel de competențe și acreditări deținute de către profesori realizate doresc să avanseze o carieră în d ...

Citeste mai mult