MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Pedagogie 2020 în Statele Unite ale Miami în Statele Unite ale Americii

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

În sensul său cel mai larg, educația poate fi definită ca fiind orice experiență de formare care are un fel de efect asupra unui individ. Acest lucru, în consecință, poate afecta modul în care individul sau studentul, gândește, simte sau acționează. Pedagogia este un termen important în educație și se referă la metodologia de predare.  

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Miami este în reședințele de județ din Miami-Dade County, situat pe coasta Atlanticului, în sudul Floridei. Miami este clasat pe locul al șaptelea în întreaga Statele Unite, atunci când vorbim despre înscrierea elevilor pe cap de locuitor. Miami este, de asemenea, cunoscut sub numele de profit și programe profesionale non-profit.

Solicită Informații Masterate în Pedagogie în Statele Unite ale Miami în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Pedagogie, Miami Filter

Master în leadership educațional, management și tehnologii emergente

Marconi International University - Miami
Masterat
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Spaniolă
Campus
Online

Programul de Master în Leadership Educațional, Management și Tehnologii Emergente este conceput pentru studenții care caută roluri ca lideri în instituțiile de învățământ, com ...

Citeste mai mult