Filter
Masterate
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Pedagogie în Olanda 2020

Educația este o parte vitală a vieții umane. În societatea noastră, o buna educatie construiește și dă putere să o comunitate puternică. Dacă simțiți că ați dori să contribui la lumea de învățământ, împărtășească cunoștințele cu alții, și de a folosi talentul și imaginația pentru a îmbunătăți școlarizare, atunci ar trebui să alegeți un masterat în educație. Olanda oferă un mediu cultural divers și interesant și cel mai înalt nivel de învățare pentru a vă ajuta să urmeze un masterat în educație.

Olanda are un sistem binar de educație - universitati de cercetare și universitățile de științe aplicate. În funcție de ce domeniu de studii este de interes pentru tine (Pedagogie Creative, filosofiei educaționale și psihologie, pedagogie critică, conceptul de învățare sau de învățare teoria), vă puteți concentra pe oricare teorie sau mai multe studii practice.Dacă doriți să studieze în limba engleză, v-ar fi bucuros să știu că Olanda are cea mai mare oferta de programe de limba engleză, cu sediul în Europa continentală.

Un înalt nivel profesional în studii de învățământ trebuie să fie deschis la minte și creative. Olanda va oferi un mediu multicultural și interesant, în cazul în care vă puteți întâlni oameni diferite, precum și stăpânească teoriile. Aruncati o privire prin linkurile de mai jos și de a găsi un program de masterat în Țările de Jos care ti se potriveste cel mai bine!

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

3 Rezultate din Pedagogie, Ţările de Jos

Driestar Christian University for Teacher Education

Credite: 60 ECTS Personal patru module Modulul 3: Modificarea, inovarea și transformarea ... [+]

Credite: 60 ECTS

Personal

patru module

Modulul 3: Modificarea, inovarea și transformarea

[-]
Ţările de Jos Gouda
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 găsește juris doctor
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Piet Zwart Institute

APLICA Datorită cerințelor olandeze de acordare a permiselor de ședere și a permiselor de ședere, pentru regretul nostru, nu putem accepta studenții din afara UE . ... [+]

APLICA

Datorită cerințelor olandeze de acordare a permiselor de ședere și a permiselor de ședere, pentru regretul nostru, nu putem accepta studenții din afara UE .

[-]
Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Vă interesează tinerii, familiile și școlile cu probleme urbane multiple și complexe? Deveniți un factor de decizie, consultant sau cercetător, înscriindu-se în programul ... [+]

Programul de studiu

Această specializare abordează principalele aspecte relevante în prezent în domeniul educației: inovațiile educaționale, evaluarea și testarea și diversitatea din ce în ce mai mare a elevilor.

Curriculum-ul fiecărei specializări în Științele Pedagogice este format dintr-o serie de cursuri legate de tematică. Toate activitățile pe parcursul acestui curs, adică prelegeri, tutoriale, întâlniri practice și misiuni, se concentrează în mod special pe această temă. Fiecare curs cuprinde o parte teoretică (cunoștințe) și o parte practică (abilități).

Rețineți că următoarea curriculum reprezintă anul universitar curent. Se vor adăuga ajustări ale curriculumului și descrieri ale cursurilor pe parcursul anului; un curriculum definitiv poate fi văzut în primăvara anului universitar curent.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză